Adelaide - Ausztráliai látogatásukon Vilmos cambridge-i herceg (31) feleségével, Katalinnal (32) lemezlovasok lettek, amikor ellátogattak az egyik ifjúsági klubba.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@varrólány: szerintemkel tudás, mert a " csuszkorálásnál illő betartani egy zenedarab ütemét,másfelől a különböző sebességű lemez rángatással különbözü hangmagasságokat érhetsz el. Ha a lemezt kézzel nagyobb ebességgel rángatod, a hang magasabb lesz és mgforditva. Sőt, ha fokozatosan gyorsitasz, vagy lassitasz egyfajta glissandó hatást érsz el. Szerintem.De ne póbáld ki otthon!
varrólány
@silber13: Persze biztos hogy nem mindegy , de az én fülemet sérti, inkább a fűrész hangja már akkor ha választani lehet.:-)
Nem akartam kipróbálni jaj dehogy eszembe nem jutna.
De a szakszót nem írtad le te sem !:-))
silber13
Azt sajna nem tudom, nem vagyok olyan okos!
varrólány
N a csak utána néztem : scratchelés ( a fene enné meg) :-))

Az első számú kritérium, hogy a lemezjátszó direkthajtású legyen, és a motorjának nagy legyen a forgatónyomatéka. Tehát ne álljon meg a forgás, ha hozzáérsz a lemezhez. Természetesen kell a lemez alá egy filckorong (slipmat) és a tű minősége sem mindegy. Elliptikus tű nem alkalmas scratchelésre. Szóval ha stratchelni akarsz, akkor be kell vásárolni ehhez szükséges cuccokat. Nem árt ha van egy keverőd is, hogy a crossfaderrel vagdosni tudjad a hangokat, ezáltal ritmust adni a scratchelésnek
verőce21
@varrólány: (18:30) Nem (lenne) rossz az úgy sem, "csuszkorálni" Katalinnal. :)
silber13
@varrólány: Sajnálom, de nem az én világom. Becsülöm a kitartásodat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.