Orbán Viktor is méltatta a 40 éves Rubik-kockát, a magyar szellem szimbólumának nevezve. "Rubik 70, kocka 40. Dupla büszkeség." – ezzel a szöveggel osztotta meg a Facebookon a következő videót.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Bizony a Rubik-kocka is egy kommunista gondolat volt mert abban az időben még nem menekült külföldre a szürke állomány és volt ipari termelés is és nem kapirgálás az árokparton.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
áder asszonta csdak 1 oldalt tud kirakni ,az pedig a jobbik :-)
hetöndöe
Milyen szerencse,hogy egyesek túlfűtött nacionalizmusuk okán döngetik itt a bádogkeménységű übermagyar mellüket,máskor meg büdöszsidóznak.
Szegény Rubik Ernő is csak ilyenkor magyar,mikor büszkélkedni kell vele,máskor büdös zsidó.
Ugye cicamica!
cupofcoffee
Igen, de az nem az orbáni magyar szellem szimbóluma, hanem a Rubik Ernőé!

Mi az orbáni magyar szellem szimbóluma?
Azonosítsuk "A" kérdés által:
Kérdés az orbáni magyar szellem szimbólumáról az orbáni magyar szellem szimbólumától (szimbolikáját tekintve: fideszszavazjó): (a kérdést hagyjuk, mert mindegy - a kérdés egy fideszszavazjónak), tehát a válasz a lényegben: "Ööö, rezsicsökkenés... vagy mi a metán, ami profán, de csakis a békemeneteléseségileg utánilag. - vagy nem."
Ööö...
Ojan jó itten élni. Ojan sokat köszönhetünk nektek, proletárok. (amikor még nem voltak proletárok i. e. 2000-ben, akkor is sokat köszönhetet nektek a világ. Proletáranarhisták.
Ja, jobboldali surmók és "tavaszi" (faszi) nem ti vagytok a proletárok ellen, hanem TI VAGYTOK AZOK -vonulós, egyenbeöltözött, kirekesztő barmok! -. ez most csalódás nektek? Ééés? Senkit nem érdekel!
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Mondhatnám úgy is, hogy hazugságon fogtalak...valaha büszkének érezted magad (és ezt te mondtad) a magyarországi sikerekért...pedig az is csak valaki érdeme volt ...
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 7:44 Nem! Nem valaha éreztem magam büszkének, ha egy honfitársam sikereket ér el, ha nem mindig, most is. Előző hsz.-ben is írtam.

Csupán nem keverem az egészséges hazaszeretetet a nacival! Minél több feltaláló, Nobel díjas, tudós embert ad a világnak az ország, annál büszkébb vagyok, csak éppen nem gondolom, hogy erre minden magyar képes, mert "mi olyanok vagyunk". Nem baj, ha nem érted, én feladom, mert már úgy érzem magam, mint ez a cicus a képen, :)

fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/s403x403/10154132_807623765916892_5439081151077681817_n.jpg
qxy
@pictor: az ablakba" " " NEM HISZEM HOGY LENNE HOZZÁ ESZE.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.