Paranormális tevékenységnek lehettek szemtanúi a bolíviai The Strongest és az uruguayi Defensor Sporting Libertadores Kupa-mérkőzés nézői. Egy fantom suhant át a lelátón.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Ma már a technika,különféle fényeffektjei alkalmasak, még egy ilyen képalkotásra is.A fekete szín ahogyan halad, az ott ülő fehér ruhákat eltakarja elhaladtával.Hogy egy szellem így látható lenne??Kételyeim vannak.És egy azonos úton halad az alak,lehet az egy nagyobb alakú kötött pályán mozgó kamera is---és még talán szellem is:-)
perfekt
@perfekt: Természetesen, a kamera árnyékára gondoltam.:-))
A Tündik bündije
@perfekt: Nem állítom, hogy ez az volt, aminek mondják, de nem utasítom el teljesen az efféle dolgokat és jelenségeket.
perfekt
@A Tündik bündije: ) Természetesen ,én sem zárom ki ,annak lehetőségét,hogy létezhetnek-visszajáró lelkek:Miután az okkultizmus tanából,és a spiritizmusból is alig tudok valamit, ezért so-so alapon értékelem.Az okkultizmus rejtett dolgokkal foglalkozik, és ennek tudása,és tanai nem megismerhetők az emberek számára--de mindenképp érdekesek.
Desischado
Szerintem kamu az egész! Tisztes kisértetnek mi keresnivalója van fényes nappal kint? És miért nem rémültek meg tőle?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.