Zuschlag János börtönbüntetése utolsó időszakában eltiltotta családját a látogatásoktól, mert nem szerette volna, hogy egy megtört, hatalmát és becsületét vesztett emberként emlékezzenek rá – írja a Story magazin.

Ezzel szemben mióta szabadult, sokkal inkább ragaszkodna családjához, de fia idegenként kezeli.

"Nem alakult ki közöttünk harmonikus apa-fiú kapcsolat. A gyerekem alig látott, számára én csak egy betolakodó vagyok, akit képtelen megszokni. Nem hajlandó apának szólítani, sőt néha még most is magáz" – nyilatkozta a botrányokról könyvet író Zuschlag.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Tegyen érte,hogy megszeresse a fia.
Úgy,hogy a gyerek büszke lehessen az apjára,ne adja el pénzért a becsületét, mint ahogy tette eddig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@bretagne: A gyerekeim bármire rá tudnak venni.
szandokan
@Pálinkafőző Rézüst: Neked is jó estét. Ugyan nem tudom ki vagy, de gondolom, jól elvagy magaddal.
silber13
@szandokan: 00:18-ra : A józan ész határain belül, helyes. Na, néha át is lehet lépni azt a határvonalat, de csak mértékkel.
bretagne
@szandokan: És vissza is élnek vele. Istenem, ilyenek a szülők!
szandokan
@silber13: @bretagne: Meg kell találni a helyes középutat, ami persze nem egyszerű, mert egy gyerek már igen korán tisztában van azzal, hogy apa simán meg tud venni mindent, ha akar. Néha megéri eltűrni a hisztit is, mert ha első szóra mindent megvesz az ember, az csak a gyereknek lesz később rossz, mert majd nem tudja az esetleges csalódásokat kezelni később.
Január
Ez a gyerek 6 éves, az apja börtönben volt aközben míg értelmesebb lett, de a kevés együttlét alatt nem alakulhatott ki egy apa-fia viszony. Nyilván a "kitagadással" valamelyik felnőtt ember "javaslatát" hajtotta végre.
Majd, ha nagyobb lesz - vagy elfelejtik addig simán ezt a megnyilvánulását, vagy amikor eszébe jut akkor picit szégyellni fogja magát.
Egy gyerek nem tud objektíven ítélkezni az apja felett..., és ilyet nem is lehet tőle kívánni.
Mindenki ismeretségi körében van 1-2 elvált szülők gyermeke, ott is az éppen helyzetben lévő szülő, vagy más felnőtt úgy járatja le a gyerek előtt a másik szülőt - tisztelet a kevés kivételnek -, hogy az már ifjúság elleni büntet, mert gyereknek mindkét szülőjére szüksége van. Csak a gyerekkel tesznek rosszat ezek a "jóakaratú" felnőttek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.