VV Aurelio csúnya ügybe keveredett. Pont azt a lányt vitte ágyba, akit nem kellett volna.

Nehezen dolgozza fel a sikert VV Aurelio – legalábbis a Bors így értesült a VV 6 nyertesének baráti köréből.

Az ösztönei által vezérelve élvezi az életet, és sokszor azt is elfelejti, ki ő és honnan jött. Ráadásul a csajokat is válogatás nélkül hajtja – ennek itta meg a levét a napokban.

Összeverték VV Aureliót

A lap azt írja, hogy Aurelio egyik barátjának a párját is ágyba vitte, aki ezt nem nézte jó szemmel és hatalmas pofont osztott ki neki. A szabad életet élvező VV-győztes sajnálja a dolgot, ő azt hitte nincsenek már együtt.

Néhány nappal korábban egy gyorsétteremben balhézott a "villahős". Akkor az étterem pultos lánya az interneten beszélte ki fájdalmát, állítása szerint a bajai srác és haverjai szörnyű stílusban beszéltek vele. Aztán, amikor visszaszólt neki, fenyegetővé vált a helyzet.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ki ez a két lábon járó háztartási baleset?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
Nagyon komolyan mondom: undorító, hogy bármennyire próbálom megúszni, mindig a pofámba nyomják ezeket az ocsmányságokat! Attól külön hülyét kapok, hogy bárhová kattintok, folyton ezt
látom: A következő műsorunkat 12 éven ...bla-bla.
Szinte mást sem nézek, mint a Nickelodeonon a Madagaszkár pingvinjeit és a Nat Geo klf.variációit, de ez a nyüves --sok milliárdért üzemelő sóhivatal nem próbálná inkább azt elérni,
hogy ilyen IQ nuku exhibicionista senkiknek és az azt nyálcsorgatva nézőknek íratnák ki a képernyőkre, hogy 30 IQ alattiaknak AJÁNLOTT?!
lenhardtibolya
Nem értem ezt a nagy felhajtást, amivel az un. VV-sek valamiféle celebnek képzelik magukat és úgy is viselkednek, mintha volnának valakik csupán azért, mert bekeveredtek abba a házba...
tivoli
@lenhardtibolya: Valójában tényleg valamiféle celebek, vagy celebek celebjei, mert különben sosem kerültek volna oda. Ha jobban figyelünk, hogy ki, kicsoda mindez könnyen tetten érhető, mivel a háttérben mindenki ismer mindekit. A történések forgatókönyve előre megírva, más dolguk sincs, mint előadni a rájuk osztott szerepet. Aztán lehet szörnyülködni, hogy milyenek ezek a mai fiatalok.
csa-csa
"hatalmas pofont osztott ki .."
még nem verték össze igazán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.