Hiába a milliókkal járó győzelem, még mindig nem tudott kilábalni az adósságaiból – írja a Blikk.

Adótartozás miatt a NAV Dél-budapesti Adóigazgatóságának végrehajtási osztálya lefoglalta Danics Dóra vagyoni részesedését az édesanyjával közös kft.-jükben.

A Blikk szerint az énekesnő akár még árverezésre is számíthat, ha nem fizet. Az a nyilvános dokumentumokból nem derül ki, pontosan mekkora összegre rúg a tartozás, de tetemes lehet, ha nem tudta rendezni az X-Faktor-győzelem után sem a havi egymilliós nyereményéből, valamint a fellépésekért és promóciós munkákért kapott pénzből.

"Ha már kapja a havi egymillió forintot, akkor az is bevételnek számít, az adóhatóság arra is ráteheti a kezét. Amekkora a tartozás összege, akkora összeget hajtanak végre az alanyon az esetleges késedelmi kamatokkal együtt. Mivel a NAV kérte a végrehajtást, az nyilván valóan köztartozás, így minden vagyonára – ilyen volt például a részesedése a kft.-ben – kiterjedhet a lefoglalás" – mondta a lapnak Dr. Kamarás Péter ügyvéd.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
@verőce21: Csak nyugi. Majd ő is békemenetel egy kicsit és meg lesz mentve mint pataki ufo attila.
verőce21
Úgy tudom értékelni az ilyen felelőtlen, éljünk bele a világba egyéneket.
Majd lesz valahogy! Liberalizmus! Mert megengedheted magadnak! Kattanj rá! Ez neked jár! - Meg aztán a végrehajtó is neked jár. :)
leszúrt rittberger
Azt nem értem, hogy ha egy útszéli senkinek van hitele, amit nem tud fizetni, akkor mocskos Obán, mocskos NAV, de ha egy kicsit is ismert ember kerül bajba, akkor egyből jönnek a kárörvendők, hogy megérdemli... Érdekes.
Kritikuss
@leszúrt rittberger: Nem kárörvendésről van szó, hanem arról beszél verőce21 szerintem, hogy mindenki próbáljon meg addig nyújtózkodni, ameddig a takarója ér. Ha meg túlnyújtózkodott, akkor viselje el vele járó kellemetlenségeket. Az is igaz viszont, hogy a kishalakat hamarabb és könnyebb kifogni, mint a nagyhalakat. Orbánék, Lázár, Rogán, stb. mindent megúsznak, míg az ilyeneket, akik nincsenek tisztában a jogi lehetőségeikkel és nincs aki jogilag segítsen nekik az ügyeskedésben, azokat nagyon gyorsan lefülelik és teljesen tönkre teszik. Amúgy meg valóban, nem kellett volna milliókat elcsalni, felélni, és akkor most nem állna elő ilyen helyzet.
picike
verőce21-nek igaza van és amondo vagyok mindenki a sajátját figyelje és amennyire tud maradjon talpon, én a máséval semmire se megyek az az övé
Dr. Felipe
@verőce21: Csak nyugi. Majd ő is békemenetel egy kicsit és meg lesz mentve mint pataki ufo attila.
amaramaistanna
@Kritikuss: Tönkrement a vállalkozásuk az Orbán érában.Nem fideszesek,nem volt módja az édesanyjának fellépni.( Bach Szilvia humorista előadó) Bizonyos járulékokat addig is fizetni kell,ha nincs bevétel.Ráadásul a lakásuk devizahiteles volt,amit szintén elveszítettek.Szerény körülmények között éltek mindig,de nem olyan szegényen,mint amikor Danics Dóra az X FAKTOR-ba jelentkezett.Én ezzel most nem véleményt mondok,hanem az ismert tényeket írtam le,azokat, amelyek már megjelentek a sajtóban is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.