Rácz Károly, művésznevén Terry Black is megszólalt Kerényi Imre múltheti kijelentése kapcsán. S bár a szavára nem sokat adunk, hiszen a magyar közéletből már szinte mindenkit megvádolt azzal, hogy a bájaiért esedezett, most a homofób nézeteit hangoztató miniszterelnöki megbízottról is ezt állítja.

Terry Black előadóművész gyakran védelmébe veszi a melegeket, legtöbbször azon módszer mentén haladva, hogy a buzizót is lebuzizza, mondván, neki is volt vele viszonya. "Tálalt már ki" politikusokról, tudni véli az igazat Zuschlag zaklatásáról, most pedig Kerényiről állítja, hogy "vele is volt jó pár hónapig románca". Terry ezt írta a Facebookon:

Kedves Kerényi Imre !

Remélem e pár soros levelemet megkapja és vagy reagál rá, vagy észbekap.
Ön egy tehetséges ember volt akit az egész szakma szeretett 1970-től . Szép és tehetséges, akinek nem volt baja a homoszexuálisokkal sem. Annak ellenére, hogy megnősült, 2 szép gyermeke is lett, nem tagadhatja, hogy F.Istvánnal, K.Mikóssal és velem is volt jó pár hónapig románca. Nem értem, mi történhetett önnel, hogy évek óta buzizik. Nem kellene, mert lehet hogy van akinek ez tetszik de pont szakmai berkekben biztos hogy nem. Sőt! Én tiszteletben tartom az ön politikai hovatartozását, bár nem értem, mert anno ön ugyanúgy vendégeskedett a 70-es, 80-as években a miniszter úr összejövetelein mint én és ott nem éppen kulturális dolgokról esett szó és akkor most finoman fogalmaztam. Kérem önt, ne gerjessze a homofóbiát mert sajnos megy az ön nélkül is .
Tisztelettel Rácz Károly / Terry Black szintén homoszexuális és 2 gyermek apja

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Itt mindenki Kerényi buzizásáról dumál, közben sokkal disznóbb dolgokat akar és javasol!Egy valamikori rendező mára kisstílű, fröcsögő majommá vált, aki módfelett kártékony dolgokat művel, mert a széthízott csúti Belisarius engedi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
@Szvetlana: Kerényinek: régi tanács: "ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna" no meg nemcsak bölcs!
Szvetlana
@DR Eric CARTMEN: Egyedül Vona tiltakozott. Hogy a többi miért nem? A franc tudja, lehet hogy sárosak az ügyben, de az is lehet, hogy többet ártanak maguknak a tisztázás során, mint így ha hallgatnak.
dr. prédikátor
Ha rólam ezt állitanák hogy buzi vagyok,minimum beverem a száját!!!Utána pedig ügyvéd és irány a bíróság becsületsértés és a jó hírnév megsértéséért beperelem!!!De a teri álltaln megvádoltak mélyen hallgatnak és meg se próbáltak elégtételt venni!!!Akkor igaz lehet a vád???
Törölt felhasználó
Biztos még azokban az időkben jöttek össze, amikor a fidesz is liberál volt:) Persze most úgy magyarázza magának a dolgot, hogy a homoszexualítás az betegség, de már meggyógyúlt:)
labos
Ne buzizzon senki, mert terry black a szájára veszi!
Fradigege
Olyan szép ember Rácz Karcsi. Gyönyörűek az idomai. Helyes. Igazi tagba szakadt kis zsírgolyó. Elöttem van mennyire kapós lehetett. Szőrös habtestét bedobta a közösbe. Mindjárt kiugrom az ablakon. Ez borzasztó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.