Rámehet Zuschlag János házassága a börtönre – tudta meg a Blikk.

A lap szerint ugyanis a szeptemberben szabadult politikusban és feleségében, Mercédeszben annyira mély nyomokat hagyott az a hat év, amelyet férfi a börtönben töltött, hogy mindent az alapoktól kellett kezdeniük.

"Lelki értelemben megöli a családot a távol töltött idő" – mondta Zuschlag. "A fiam eddig jóformán csak az anyósommal és a feleségemmel élt. Már az is szokatlan volt számára, hogy egyáltalán otthon lakom."

A Blikknek azt is elmondta, hogy rengeteg veszekedést szül néhány olyan dolog, amitől az ember elszokik a börtönben, valamint megtudhattuk azt is, hogy külön hálószobában alszanak a feleségével.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
Nem csodálom !!! Bent mások voltak az " asszonyok ",
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alterego56
Rosszul választottál pártot kis pajtás. Ha időben a gazemberek oldalára állsz megúszod a sittet.
Nil
:-D nem írom le mi futott át az agyamon :-D dömdödöm
picike
A Tiz parancsolat megtartása , nem kell külön háloszoba neki
asztmás
Sorsát senki ,de senki nem kerülheti el. MIndennek amit földi létünkben teszünk, jelentősége van, és ellentétben sokakkal akik azt hiszik , de semmi nem történik velünk véletlenül. Valami miatt ennek az embernek is megkelllett tapasztalni azt, amit. Minden ember számára több utat felmutat a teremtő, vagy a sors, ki minek nevezi. az hogy melyik utat választod az mindég a te döntésed. minél inkább visszatekintünk eddigi életünkre , annál jobban látjuk ,hogy mit nem szabad lett volna megtennünk,és ebből következik,hogy tisztábban látjuk merre induljunk tovább.
vukkocska
A házasságát nem a börtön, hanem Zuschlag elmebetegsége, jellemtelensége tette tönkre. Mert aki a Terrorháznál röhög, az elmebeteg. A jellemtelenség az csak ráadás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.