Uniós támogatással megvalósuló beruházást hirdet az egyébként EU-ellenes Jobbik helyi irodája – fedezte fel a 444.hu hírportál.

Az Új Széchenyi-terv keretében ingatlanvásárlásra kiosztott 4 millió forintot egyébként nem a Jobbik kapta, hanem az ipari automatizálással foglalkozó Sári-Soft Kft., azonban az irodán csak pártfeliratok láthatók.

- Mi csak szívességi használat keretében vagyunk ott, mivel a tulajdonos megengedte nekünk. Ez sem törvénybe, sem jó erkölcsbe nem ütközik – mondta a Blikknek Kepli Lajos, a Jobbik képviselője, aki maga is szokott ott fogadóórákat tartani.

Uniós pénzből iroda a Jobbiknak

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Eu ellenesek, de nem pénzellenesek, de a választások előtt már azt mondták, hogy nem is annyira eu ellenesek... minden attól függ, hogy hogyan lóg :)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@Meine Ehre heisst Treue: Tűrni kell az ilyesmit! A jobbik anyázhat össze vissza de ha őket anyázzák akkor meg rohadtul fel vannak háborodva...gaudinak is magánakciója volt hogy kihajigálta a zászlókat a parlamentből mi? Aztán őt küldték volna az Eu parlamentbe? Jobbik nagyon odavolt még a magyar földek védelméért is...nem láttam hogy kishantosnál odatették volna magukat. Mind1 végül is magukat járatják le ezzel. Én reméltem, hogy a Jobbik a sarkára áll és szembemegy a fidesszel, de eddig nem nagyon történt semmi.
Meine Ehre heisst Treue
@Hellcat: Nem tudom, nem hallottam róla, csak a másikról, azzal kapcsolatban pedig ismerem a párt álláspontját. Kérdezd meg tőle, elvégre róla van szó, téged ez érdekel. Ehhez még a lábad sem kitenni a lakásból.

Ismétlem: hiteles, bizonyító erejű dolgok kellenek.
JAJMÁR
@Meine Ehre heisst Treue: 10:14 Akkor vezess... kíváncsi lettem .
(Nálam az Ariadné fonala :) )
Gyuri Géderről
@Meine Ehre heisst Treue: Nem utána nézek a nyilatkozatoknak, hanem igyekszem eredetiben olvasni, vagy meghallgatni. Bár más is ezt tenné.
Egyébként, én, csak ész nélküli marhaságokat tartalmazó nyilatkozatokról szoktam, "ész nélküli" véleményeket írni, amit mások ész nélküli marhaságnak tartanak. Mert csak így lehet az ész nélküliekhez alkalmazkodni.
Meine Ehre heisst Treue
@Gyuri Géderről: A mentalitásunk és az értékrendünk között át nem hidalható szakadék tátong.
Gyuri Géderről
@Meine Ehre heisst Treue: Az első elhamarkodott vélemény, nem mindig egyenlő az első jó gondolattal.
Minden jót! Kiszálltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.