Magyarország – Vélhetően bosszúból rakta fel valaki több ingyenes internetes magyar nyelvű pornóportálra egy rendőrnő házi használatra készült szexvideóját. Az akciódús, közel 30 perces légyott résztvevőin látszik, hogy tudják, videó veszi az akcióikat, hiszen többször is a kamerába néznek, és a végén a férfi kikapcsolja a gépet. A felvétel egyértelműen házi használatú szexvideó, így az ingyenes pornóportálokra csak közös megegyezéssel rakhatták volna fel, vagy valaki bosszúból, esetleg zsarolási célból tette közprédává. Ez utóbbi azért merülhet fel, mert a hölgy rendőrtiszt, egy város kapitányságán dolgozik, és a felvétel egyik kommentálója maga is kuncsaftja volt kihallgatottként. Úgy tudjuk, a tisztnő feljelentést tett a videó kikerülése miatt, és egyben jelentette a felettesének a történteket. A jogi szakértőnk szerint nagy komoly, elsősorban pénzügyi következményei lehetnek az ügynek.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
sok hozzászólás szórakoztatóbb , mint az egész eset :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Horizont: Ne is őt sajnáld inkább a zsarolót,- aki ha kiderü a kiléte-, jókora büntetésre számíthat. Akit viszont én nem fogok sajnálni.
Remélem másoknak is példás lesz, hogy sose felejtsék el, bűntetlenül csak a saját kukijuk képmásával szórakozhatnak.
Ha elkapják a videómegosztót, az újságokban csak a neve kezdőbetűi lesznek megírva sajnos vagy még azok se, személyiségi jogaira való tekintettel.
Mangu
@ila51: Teljesen igazad van. Végig röhögtem a hozzászólásokat. Egyébként hol látható?
ila51
@Mangu: ...én sem láttam , és ami a fő , én sem jártam az Ő cipőjében :)
Proli
@tivoli: A szex két ember leg szentebb magánügye!
Az enyémről nem nyilatkozom, mert ez az én magánügyem.
Annyira az enyém, hogy tévedésből sem gyártanék sem képet sem felvételt róla!
Aki ilyenre képes az sok feladat ellátására nem alkalmas.
tivoli
@Proli: Tökéletesen egyetértek veled, hogy a szex magánügy. De az, hogy ki, hogy kezeli a magánügyeit, szintén magánügy.
Az utolsó mondatod nem értelmezhető. Pl. milyen feladatra gondolsz?
Proli
@tivoli: Van egy elvárás a köz alkalmazottakkal szemben!
Aki képtelen a társadalmi elvárásoknak eleget tenni annak nincs erkölcsi alapja ahhoz, hogy bárkit is a jog betartására késztessen, netán számon kérjen.
Tehát rendőr, tanár, gyámügyi előadó szerintem nem lehet az ilyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.