Ötven éve van a pályán, karrierje megérett egy jelentős elismerésre –legalábbis így érzi Zalatnay Sarolta. Hogy ez miért várat magára? Cini szerint azért, mert sokszor a nem megfelelő személyeknek szólt be. Fél évszázada lépett először színpadra Zalatnay Cini. Karrierje ívét ugyan meg-megtörte egy új divathullám és pár börtönév, de mindig visszatért. Amit a hivatásában elért, azt rengeteg rajongó és a popszakma is elismeri, hivatalos díjakkal azonban nem halmozták el. Nem csoda, hogy Cini egy rádióműsornak nyilatkozva arról beszélt, szeretne a nagy pályatársak, Kovács Kati és Koncz Zsuzsa nyomdokaiba lépni.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Akar???
Ez nem így működik, azt ki kell érdemelni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@Onkan: Esélytelen ugyan, hogy Kossuth-díjat kapjak, de ma már olyan a díszes társaság,
hogy nem is vágyom közéjük. Lehet, hogy annak idején is voltak, akik "buksisimi"-ként kapták,
ám mostanság kilóg a lóláb: s.ggnyalásért jár.
hu.wikipedia.org/wiki/Kossuth-d%C3%ADjasok_d%C3%A1tum_szerinti_list%C3%A1ja#1948
csip-csop
@silber13: mond meg, hogy egy 85 èves emberke ha kap 9 milliot minek neki a kocsi, a lakàs, abban az idoskorba nemtudja mèg èlvezni se a dolgait.
aloe
fiatal korunk hatalmas énekesnője , meghatározó egyénisége , csodás hang , minden amit csak dicsérni lehet ..és ellentétben postamester, mocskolódó szavaival , ő is annak adja-adta testét akinek akarta ,ezen ma rágódni idétlenség. ugyanakkor becsülendő,hogy felvállalta , könyvben megírta , stbstb, ez mind rendbe volna . De, de : sajnos a börtönévek miatt nem fogja megkapni, ez az én érzésem. Furán venné ki magát , ha egy börtönviselt is kossuth díjat kapna. Engem személyszerint nem zavarna, de tartok tőle ez a díj Cininek nem fog összejönni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.