A szervezők szerint még sosem voltak olyan kevesen a New Orleans Clubban, mint péntek este, amikor Krasznai Tünde adta első önálló koncertjét. Az aranytorkú énekesnőt egykori mentora nem, de Londonban élő korábbi szerelme meghallgatta. Hónapokon át készült, még a fellépés előtti héten is csiszolgatta repertoárját Krasznai Tünde, hogy első önálló koncertjén minden rendben le­gyen, és a maximálisat tudja nyújtani közönségének. A nagy készülődés és a hatalmas izgalom ellenére azonban a klub szinte kongott az ürességtől, a Bors újságírója ha nem is a két kezén, de egyszerűen meg tudta számolni, hogy mindössze harmincketten voltak kíváncsiak a swing és jazz világában kalandozó énekesnőre. A maroknyi lelkes hall­gató között akadt barátnő és expasi is.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ez kicsit ciki. Szegény... Lehet, hogy csak a VB meg a Múzeumok Éjszakája miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csip-csop
@Csizmás Kond: szerintem hallani gusztustalanabb mint kimondani, de a fèrfiaktòl meglehet engedni hogy ilyeneket mondjanak.
Csizmás Kond
@csip-csop: ...vagyis hallani szereted a gusztusrótalanságokat...:)))
komolyra fordítva aszót az nem is gusztustalan, csak van aki tagadja...:)
csip-csop
@Csizmás Kond: nekem màs a vèlemènyem
silber13
@Csizmás Kond: 11:35-re : Te, képzeld, tud énekelni! Jobban, mint gondolnád. Szerintem te nem is hallottad a hangját. És még valami: Ez nem 3 húros heggeda, aminek "szakértője " vagy!
Csizmás Kond
@silber13: ...mindenki tud énekelni...de ha nem kiváncsi más rea akkor énekelhet...:)
amúgy én a háromhúros kontrán a hangszálakat szőrrel izgitom, ő meg folyékon szert használt...:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.