A Blikk értesülései szerint az egykori sportriporter üzleti ügyeit lezárni jött Siófokra, de hamarosan újra elhagyja családjával az országot.

Bár nem verték nagydobra, hogy újra Magyarországon van az egész család, egy szemfüles olvasó-riporter, A. lefotózta Palikot, amint épp a közeli bevásárlóközpontba tért be.

A Blikk felkereste Palikék siófoki házát, hogy megtudják, meddig maradnak itthon, hol élnek most, ám nem jött ki a házból. Egy idegen hölgy fogadta őket, aki hosszas töprengés után letagadta, hogy itthon lenne a családjával Palik.

Más forrásból a Blikk úgy értesült, Palik nem marad sokáig itthon, hamarosan újra külföldre repül.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Jó neki, megteheti! Ebben az országban élni lassan büntetés, csak az a baj, hogy elmenni innen sokaknak nem olyan egyszerű, már csak a kiválasztott ország nyelvének nem tudása is gondot okoz, a családról nem is beszélve, hiszen elhagyni szeretteinket, külön büntetés.
Ilyenkor eszembe jut Tompa Mihály verse, a Gólyához.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
postamester
Határozott egy jellem...vagy ide vagy oda...
bakegya
@Manhattan: mit kellene még tudni azon felül ami van-arra mondjuk kíváncsi lennék amikor vicctorunkat faggatja néhány olyan kaliberű aki elég szélessávon tájékozott a dolgaiban?-EGYENESBEN,NYILVÁNOSAN-AMÍG NEM KÉSŐ!
mariaberta
Jó neki, megteheti! Ebben az országban élni lassan büntetés, csak az a baj, hogy elmenni innen sokaknak nem olyan egyszerű, már csak a kiválasztott ország nyelvének nem tudása is gondot okoz, a családról nem is beszélve, hiszen elhagyni szeretteinket, külön büntetés.
Ilyenkor eszembe jut Tompa Mihály verse, a Gólyához.
Cicamama55
Meg még rajtuk kívül sok-sok ember, akik nem közismertek, s lezárni való üzleti ügyeik sincsenek...
kkalman
Ők is csak egy család a sok közül, akik külföldön keresik a boldogulásukat. A Blikknek miért nem érdekes Kovács János munkanélküli kőműves, aki a családjával szintén elhagyja az országot?
Undorító, amit blikkes körökben újságírás címmel csinálnak!
Desischado
Engem abszolút nem érdekel ez a pár, amúgy is ki nem állhatom őket!
Yoda69
Szerintem is felesleges Palikekkal foglalkozni. Tehetseges sportkozvetito volt, en kifejezetten szerettem hallgatni a kozvetiteset focimeccsrol, vagy F1-rol. Nala csak Knezy (R.I.P) volt jobb.
Teljesen igaza van hogy elmegy, megteheti. Az orszag naszadja sullyed, orban akkora leket vagott ra, hogy 20 ev alatt sem lehet befoltozni. Ha meg meg tovabb marad, akkor orokre a tenger feneken maradunk.
tenger49
nem is értem,mi a fenét kell velük ennyit foglalkozni.Magánügy,hogy hol élnek!!!
gyuszka
Hát igen menekülni kell, ebből az országból írják itt többen azok, akik még térképen sem jártak külföldön. És mindegy hová csak el innen? Argentínában a csődbement országba ahol csak Buenos Airesben, a fővárosban napi 8-10 gyilkosság és több száz rablás történik? Én nem sajnálom azokat, akik elhagyják az országot, „mert nem tudnak élni itt” de visszaengedni soha többet nem engedném őket. Majd akkor hiányozna nekik a Kóka féle dübörgő magyar gazdaság és az Orbán által „teljesen tönkretett” ország!!
nezelodo
gyuszka

Nézz a naptáradra, ha van, ma már nem a Kóka gazdasága dübörög, és már azokat a megszorításokat is eltörölték, ami akkor megnyomorította a zembereket, igaz?
Segítek, a négyharmados Orbán gazdaság dübörög, sokat javult a munkanélküli helyzet, csökkent az elvándorlás, javult az euró árfolyam, az egészségügy, csökkentek az adók, nőttek a bérek, kiteljesedett a demokrácia.
nezelodo
Horizont
Vannak akik a fejükbe zárják az általuk valóságnak képzelt képet, és nem zavarja őket sem az idő múlása sem a társadalmi politikai környezet változása. Szajkózzák amit először meg tudtak jegyezni egy "nagy ember" szájából. Nem zavarja őket, hogy a kedvenc nagy emberük ugyanakkora baromságokat gajdol mint a felemlített, csak más szövegkörnyezetben és hetvenhétszer megváltoztatta a kőbevésett elveit is.
aloe
@lópicigáspár: Te mikor költözöl?
aloe
@Manhattan: ha ez igy van ahogy sejtetni engeded, akkor nem ágyban-párnák közt fogja bevégezni. kár lenne érte , nekem teljesen mindegy, mit csinál, és hol él. Lelke rajta ha olyat tett ,úgy is utolérik bárhol a világban.
aloe
@kkalman: látod -látod és a te pénzeden áttételesen a te adóforintodból Blikkeskednek. Nos ezért kell a reklámadó, többek között. tovább megyek : semmi szükség a Blikkre is. és másokra is. ez nem újságírás! (mondjuk én még ilyen lapot az életben nem vettem meg teszem hozzá)
nezelodo
"aloe"

Igazad van, én sem vettem még soha ilyen lapot, sőt ha a vonaton hagynak belőle, még akkor sem veszem a kezembe.
Van részem a hasonló kiadványokból, választások és más öndicsérettel turbózott ünnepeken teletömik kéretlenül hasonló hazug tartalmat hordozó papírokkal a postaládámat (mindenkiét), a színvonalat még az általad említett lapok is bőven meghaladják. Az egyetemen, ahol a gyerekem tanult, ilyenekkel szemléltetik, (a hasát fogta a röhögéstől, amikor meglátta szűkebb pátriájának vezető hirdetési újságját), hogyan nem szabad lapot szerkeszteni és elrettentő példaként mutogatták az oldalankénti harminc helyesírási hibát!
A minőség persze elnyeri jutalmát, na nem helyesírási szótárt, vagy tördelőszoftvert kapott a tulaj, hanem egy tucat trafikot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.