Ez a recept 20 perces, ha készen veszed a – friss vagy mélyhűtött – leveles tésztát. Általában nem vagyok a készételek híve, de tudom, hogy sokszor a praktikum is helyet követel magának a szempontok között. Akár friss, akár mélyhűtött leveles tésztát használunk, előkészítésénél mindig a csomagoláson feltüntetett módon járjunk el. Most is ezt tegyük. Ezután a tésztalapot egy tepsibe simítjuk úgy, hogy 2 cm-es pereme is legyen, és megkenjük a baracklekvárral.

Forrás: evamagazin.hu
Feltöltő: evamagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.