Borkai Zsolt, a MOB elnöke támogatja a kormány tervét, hogy az ország 2028-ban olimpiát rendezzen – írja a Bors.

A sportvezető szerint a főváros versenyképes pályázóként szállna harcba, ha a kormányzat, a fővárosi önkormányzat és a MOB közös hajóban evezve hiteles pályázatot tud benyújtani 2019-ig.

Bár az Orbán-kormány stadionépítési láza is sokaknál ellenérzést szült, egy olimpiai rendezés más nagyságrend: ennek kiadásait alsó hangon is 3-4 ezer milliárd forintra becsülik – olvasható a lap cikkében.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pictor
Igen, és meghívjuk Asterixet és Obelixet!:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nefelejcs10
Javaslom,2026-ban rendezzünk téli olimpiát,az is nagyon beleillik sport kulturánkba,hiszen jégtáncban a Regőczy-Sallai páros majdnem olimpiai bajnok lett,de világbajnokságot nyertek,jégkorongban is szépen fejlődünk,a Cörling csapataink egyre jobb eredményt érnek el világversenyeken.Vannak rövidtávúgyorskorcsolyázóink,a sisportban is megjelennek a tehetségek-mire való kettős állampolgárság?
Ja,hogy a költségek? Az nem számít;pénz,mint pelyva,abból meg egy szál se!De fel a fejjel! Szeretett vezérünk megmondta: A magyar nép bármit elérhet,mert egy páratlanul tehetséges és összefogásban a legerősebb! A téli olimpia jó főpróbája lenne a nyári olimpiának,s az sem egy utolsó szempont,Magyarország lenne az első,ahol két éven belül téli és nyári olimpiát is rendeznének !Romániát,Szlovákiát,az Európai Úniót meg megütné a guta,hogy ezek a magyarok ezt is megcsinálták! Éljen Orbán Viktor ,szeretett vezérünk,a nagy tervek megálmodója !
silber13
@Szvetlana: zsákban futással, 4 x 100-as zongoraversennyel, de lepényevésben is esélyesek lennénk.
alterego56
Javaslom a miniszterelnök úrnak hogy tanulmányozza a görög gazdaság alámerülését az utóbbi tíz évben. Ha úgy gondolja hogy Görögországnak szüksége volt a 2004-es nyári olimpiai játékok megrendezésére, akkor ideje elgondolkodni a saját alkalmatlanságán és mondjon le. Távozzon a politikai életből és ne okozzon több kárt az országnak.
csikknorisz
D. "Twitter" Tompi miniszter urat ki nem röhögte ki annak idején, mikor a 2012-es olimpiát Magyarországon óhajtotta volna megrendezni?
És mi a mostani elképzelés, mely város fog pályázni? Alfelcsút és felhizlalt aglomerációja? :)
1magyar
A gazdagok szórakoztatására van pénz???
hattorihanna
Minek addig várni,rendezzünk 2018-ban!Elvégre magyarország jobban teljesít nem igaz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.