Puzsér Róberttel a Bors készített interjút, de a napilap ügyvédei végül letiltották az anyagot. Végül a kritikus a saját Facebook oldalán hozta nyilvánosságra az anyagot.

Olyanokat mond például, hogy: "Berki Krisztiánnal a műsorkészítők azt vágják a rendszerváltás során vesztes magyar társadalom arcába, hogy ebben az országban bűnözéssel, rossz ízléssel, gátlástalansággal és kulturálatlansággal lehet érvényesülni. Alighanem az is hazugság, hogy Berki Krisztán ennyire gazdag, ahogy az is, hogy ennyire primitív. Berki mindössze egy kesztyűs báb, akivel herét vasaltatnak, hogy a frusztrált emberek köpködjenek rá."

Itt a teljes interjú:

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Igazmondó1
Mi lehetett az, amiért az Bors letiltotta az interjút? Kitől fél a Bors? A Berki Krisztiántól? Ugyan má', Krisztián tojik arra, ha valaki őt bűnözőnek nevezi. Esetleg Geszti Pétertől? Ő nem szokott perrel fenyegetni. Talán Hajdú Peti ennyire félelmetes lenne? Ugyan, róla már mindent elmondott a Puzsér. Nem marad más hátra, mint a Schobert - Rubint álompár. Ők szoktak perrel fenyegetni, de soha nem nyerészkedés miatt. Ők mindig nemes célra ajánlják fel a minimum 20 millás remélt nyereményüket. Valahol sajnálom, hogy még soha nem nyertek, mert akkor legalább valaki jól járt volna, ha már nem jutott a "40 perc odaát" best zeller végire.
JAJMÁR
Vajon ki miatt tiltották le az interjút? Érdemes elolvasni és elgondolkodni rajta.
nehogymá
azért egy bulvárlapban fikázni a magyar celebipart,ott ahol rendszeresen "gyártják" a mindenféle álhireket ééérdekessegeket róluk,...meginditó. tényleg.
Kocsi5
Igaza van Puzsinak, de ne felejtsük (a napokban olvastam) Ezeket a műsorokat nem azért csinálják, hogy nézzék, hanem azért csinálják, mert nézik...!!! Szerencsére engem még nem fertőzött meg... egy részt sem láttam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.