Eddig is sejteni lehetett, hogy a magyarok kifejezetten sokat néznek tévét, de most végre adatok is vannak róla. Csak három olyan ország van, ahol nálunk is többen néznek tévét.

A világ egyik legtöbbet tévéző nemzete a magyar

Indonéziában, a Fülöp-szigeteken és Portugáliában egy kicsivel, de többen néznek tévét minden nap, mint nálunk. Viszont még így is nagyon kevesen néznek minden nap valamilyen online videót.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pityuka
Ha ez igaz (lenne), akkor a népet minősíti, hogy ötvenedszer is megnézik az ötvenedszer vetített ötven film valamelyikét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@szandokan: Én se a tévé előtt nőttem fel, de a korosztályom most a tévét bámulva tölti a szabadidejét. Persze hogy számít a gyerekkor, de aztán már az egyén maga dönt mi jó neki.
kamazuka
Általában a cloaca maxima canalt nézem.Ami ott történik az híven tükrözi a valóságot!
pityuka
@Desischado: Örülök, hogy a boldog békeidőkben voltam fiatal. Akkor jutott mozira, színházra, könyvre és hogy tromfoljak sandokan hülyeségére, piára és cigire is futotta.
Desischado
@pityuka: Ezt én is csak megerősíteni tudom. Még színházra, kiállításokra, és kapaszkodj! Fodrászra, kozmetikusra is tellett! Ja, igaz, akkor munkahely is volt, rendes fizetéssel, hogy a lényeget ne feledjük!
Vadlaci
A közszolgálati győzelmi jelentéseket és a bal támadását feltétlenül meg kell nézni. Aztán jöhet a barátok közt, a jóban rosszban, meg a többi többé-kevésbé jó vagy rossz "kultur-
termék" Nálunk az időjárás jelentés is politika függő.
szandokan
@pityuka: Az igazság nem feltétlenül jelent hülyeséget mindenkinek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.