Budapest – Soha ennyi fejes nem volt egyetlen kormányban sem a rendszerváltás óta, mint a másfél hónapja alakult harmadik Orbán-kormányban. Az államtitkárokról már írtunk, hogy több mint félszázan vannak, de a helyettes államtitkárokat eddig nem tudtuk számba venni. Mostanra sikerült: a helyettes államtitkárok száma kettő híján eléri a százat, noha tavasszal még azon hüledeztünk, hogy már 76-ra hízott a számuk. Olyan sokan vannak már, hogy legtöbbjükről nem is lehet tudni, milyen területért felelnek, legalábbis sem a kinevezésükről tudósító Magyar Közlönyből, sem a kormányzati portál információiból nem derül ki, hogy mivel is foglalkoznak.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
"Közlönyből, sem a kormányzati portál információiból nem derül ki, hogy mivel is foglalkoznak"

Azt azért mégsem írhatják meg a közlönybe, hogy "tevékenységi köre: seggnyalás, harácsolás" :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
152 államtitkár és helyettes felesleges pénzkidobás!
Mielőtt Orbán kitalálná,hogy adókat emel vagy vezet be, küldje el közmunkára vagy munkanélkülire azt a sok felesleges emberét!
mate03
@aloe: Hát büszke az lehetsz !De hogy beteg vagy mint a vezéred,az is biztos!
m.macskosz
@kukac50: Ő meg lehetne munkavezető, ugyanannyiért, mint a többi közmunkás!
világlátó
Ha tudnám hogy ezek ott fent hagynák, azt gondolnám helyesnek, legyen újra " önkizsákmányoló " vidékünk./ Dr. Csth Magdolna tollából /. A vidéki ember feláldozta a hétvégéjét, a szabadság idejét, dolgozott éjjel nappal, ebben az időben költözött a falu sátortetős téglaépületbe, a hátsó udvarokban a sertésólak tele, baromfiudvarok zsúfolásig, mellékállások, gmk.-k stb. De ekkor lódult meg a kereskedelem, a fehértechnika a háztartási gépek százezrei kerültek a lakosság birtokába, de minden más tartós fogyasztási cikk is, a trabantok, wartburgok, zsigulik tízezrei. Félő, ez már csak a legújabbkori történelmünk részecskéje. Mi van ma ? Csak a napi politikai események reggel, délben, este. Tiszta felüdülés a " Vidék is élni akar " című műsor.
Talán meg kellene próbálni bezárni ezeket valahová a mobiljaik nélkül, lehet hogy elindúlhatna az ország előre felé. Mert mit is csinál ez a sok tisztviselő? A minisztereknek tudniok kell hol a miniszterelnök, az államtitkároknak , hogy hol a miniszter, az államztitkárhelyetteseknek , hogy hol az államtitkár, hadd ne folytassam. Mit kell tudnia egy vidékinek? Mindent!! De azt is óvatosan, nehogy szoclibkomcsi féregnek nevezze
valami tudatlan, rosszindulatú aloe nevü derék honfitársunk. Jó lenne ha tudnánk mitől ilyen gonosz ez az ember.Vajon mit csinál, alkot e valamit az ország javára, nevel e gyereket, van e egy darab földje, ahol együtt él a természettel és legalább egy gyümölcsfát ápol és örül a termésének. Remélhetjük, hogy nem pedagógus.
gödörben
@m.macskosz: Azt én is szeretném látni csak a dolgozói oldalról. Itt ugyanis már legalább 10 éve egy kanyi jutalom nincs.
Ja és a főnőköm szerdán beszélgetett, hogy mindenki tudja ki a felesleges a munkahelyén. Persze a bújtatott seggnyalók gyerekei, akik tanácsadóként napi szinten másolnak, senkinek nem szükséges munkát csinálnak, de 3-4szer annyit keresnek, mint akinek nincs hátszele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.