Orbán milliós márkanév lett! Nem kevesebb, mint 6,5 millió forintot keresett eddig a miniszterelnök portréin Nagy Kriszta Tereskova. Egyszerűen nem győz annyi Orbán-portrét gyártani a művésznő, amennyi megrendelése van, akár 10 milliót is kaszálhat a miniszterelnökön. A pucérkodásairól és pikáns-erotikus megjegyzéseiről elhíresült botrányhősnő most bemutatta, hogy a művészetből is meg lehet gazdagodni.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pictor
A bejárati ajtó elé kitett lábtörlős változatnak nagyobb sikere lenne!:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@yazo64: A fotomontazs elfogadott muveszi technika Ja, ha valaki ezt kiszurta, mint a muveszno0, akkor keressen is belole eleget...

Tudod, amig loszar van , addig vereb is, boven...:-))
karma1
Lenint legalabb lehetett hasznalni levelnehezeknek, ( igaz, az orban kepet meg lehet kopkodni, mint az utalatos kepet a zsinagogaban), ahogy a suszter mondja, mikor az anyosat talalja el a kaptafaval a neje helyett: " Igy se rossz!"
ila51
@karma1: ...ja , ott van Marilyn Monroeval is mit tett Andy Warhol , máig híres :)
karma1
@ila51: Azert abban ugye egyetertunk, hogy Tyereskova NEM Andy Warhol, es orbanvitya csak szeretne' megkozeliteni Marylin Monroe nepszeruseget...
Egyebkent ugyanezt a technikat hasznalhatta O, Andy is... Nahat de Neki elnezzuk az orias nyulakat is, hihi...:o)))
karma1
@ila51: Ja, szerintem Minden muvesz egy picit egzaltalt, de ez a csaj azert a parlamenti kaksizassal egy kicsit tullott a celon... Nade amig akad vevo a kepeire, miert ne csinalja?...-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.