Alig egy hónapja, hogy Andy Vajna (69) a hírek szerint nyomatékosan arra kérte, sőt utasította a feleségét, hogy fejezze be a luxuséletükről árulkodó, a hétköznapi emberekben inkább indulatot kiváltó képek közzételét. Tény, hogy Timi (31) korábban előszeretettel posztolt közösségi oldalaira olyan jellegű fotókat, amiket csak a legnagyobb hollywoodi sztárok, vagy az arab olajsejkek szoktak. Noha Timi rövid időre valóban visszafogta magát, a június végén feltöltött fényképeiből már ország-világ láthatta, miként vitorlázgat a Balatonon. S tessék, most itt az újabb fotósorozat, ami kiverheti a biztosítékot az átlagembernél – és Andynél. Timi ugyanis ezekben a napokban a festői szépségű Porto Cervóban, a Földközi-tengeren lévő Szardínia szigetén lazít, ahonnan több képet is megosztott már az interneten.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pictor
Rá férne egy kis Damu féle "testápolás".:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Nincs az a luxus, amiért a helyében lennék. A Damu ügy kapcsán is kiderült, milyen rongy alakok.
mariaberta
De sajnálom szegényt, mi lenne őnagyságával, ha esetleges családostul Fidesz által megállapított 47.000-ből kellene üdülnie egy luxus hotelben? Lehet, hogy még WC papírra sem jutna pénz?
volvós
Andy Vajda a mi adóforintjainkból kényezteti a " feleségét " ...
Mi az, hogy utasitotta a ribit ??? Örüljön, hogy néha letérdel elé...
és elvégzi a kötelezö " ápolást "
Fradigege
A hülye is látja, hogy azért majmolta meg az öreget, hogy ilyen életet taposson ki magának. Nem a fonnyadt Andy bácsi kell neki, hanem a zsíros pénztárca. Cafka. Az, hogy páváskodik, nem más, mint egy egyszerű vidéki paraszt csaj. A vér nem válik vízzé. Én a Vajna helyében elég nagy távolságot tartanék, mert Timike veszélyes játék.
ila51
Én pedig a férjet biztatnám , csak hadd mutogassa a párja a csillogást , mert mire való a " gyémánt " ha dobozban van ... :)
Desischado
@Horizont: Én az elejétől kezdve követtem a Damu ügyet, a nyakam rá, hogy nem erőszakolta meg a némbert. A verés oda-vissza volt. De ez nem indokolja, hogy Damunak négy évre kellett leülnie olyasmiért, amit el sem követett! timike sírt-rítt, és pár nappal rá, Berlinben bazsajgott andy bátyóval, akinek már a Damunügy alatt a nője volt!
Szóval már nem haragudj, de ha választanom kell, akkor százszor inkább Damu Rolandnak hiszek! Ez a nő derékba törte a karrierjét, egzisztenciálisan, erkölcsileg is tönkretette. Jobb lett volna neki, ha sohasem találkozik vele!
Számító, ravasz, törtető, hazug némber a timike. Nem olyan Hófehérke ő, mint amilyennek láttatni akarja magát. Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.