Budapest – Mosolyogva fogadták a hétfői ítéletet, sőt egymást is kiröhögték azok a rablók, akik rendőrruhában, kommandósnak álcázva törtek rá több emberre, s rabolták ki őket. Csorba János és 12 társa összesen 141 év fegyházat kapott a Budapest Környéki Bíróságon.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Azért vannak jó dolgok az iszlám vallásban! Ezeknek azonnal le kellene vágni mindkét kezüket és levest adni nekik pálcikával!
Fradigege
Mosolyogva rántanám ki a veséjüket és adnám el donorként a kínaiaknak.
Sede
szinte sugárzik az "értelem" a moslék pofájukról.
Nyuszicsibe
Ha már így kicsúszott belőlük a kultúra, akkor ajánlom, ne magyar "böriben" wellness-ezzenek, hanem küldjük ki őket Guantanamo-ra. Megnézném, mennyire vigyorognak. Gyökerek.
Szvetlana
Ezek lesznek majd a nehézfiúk a börtönben. Edzőterem, kiváltságok, svarceneggerek, ragyok az a mocskos vixos pofájuk. Naponta kétezerért zabálnak majd.
A börtönjogi felügyelet meg gondoskodik az elitéltek jogaiért. Ja, joga van elrohadni nem ám kigyúrt tenyészbikának lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.