Nyilvánosak a Nemzeti Kulturális Alap zenei kollégiumának júliusi döntései – írja a Hír24.

A rockzenész mellett többek között Szikora Róbert és Geszti Péter is szép summához jut.

Szikora Róbert a Rózsák asszonya című musical megírására 500.000 Ft alkotói támogatást kap; Rakonczai Viktor ugyanennyit és ugyanebben a kategóriában seperhet be a Mese munkacímű színpadi mű hanganyagának megírásáért. Benkő László 1.000.000 forintot kap egy rockzenei album megírására; Gerendás Péter 400.000 forint, míg Geszti Péter 800.000 forint alkotói támogatást kap, utóbbi a Pál utcai fiúk musical változatának dalszövegeinek megírásáért, továbbá a Gringo Sztár együttes új lemezéhez íródó dalszövegekért – olvasható a Hír24 összesítésében.

Pataky Attila 1.000.000 forintot érdemelt ki az EDDA Művek 32. nagylemeze dalszövegeinek megírásáért, ugyanezen album zenéjért Gömöry Zsolt szintén 1.000.000 forintot tehet zsebre.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Ebben az országban minden hülye jutalmat kap?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@radios45: tegnap, 12:16
Lehet utána csinálni aranyom. Mocskolódni bárki tud, de azért nem jár fizetés.
Neked vajon ki fizeti az internet hozzáférést, te éhbérért güriző csillagszemű juhász?
radios45
tivoli, nem Orbán és nem a seggnyalói fizetik, hanem én, és nem éhbérért dolgozom, szakmámból élek, festéstől a villanyszerelésig, a javításokig mindent tudni kell.
Különben nincs fizetés, és nincs munka.
Ha a sok senkiházi tátogó művész/sztár/, meg a behodoló fidess politikusainknak becsületes rendes munkát kellene elvégezniük, 1hét alatt éhen halnának.
Én nem adnék senkinek, havi 1 milliót, de egyszeri jutalom premium, stb.formájában sem, amig emberek százezrei éheznek nyomorognak, a vidéken.
Te talán nem tudod? Nem ebben az országban élsz, úgy könnyű prédikálni, hogy minden megcan,támogatások fentről, milliók a kormánytól.
tivoli
@radios45: ma, 17:33
És te hol élsz? Hol láttál te olyat, hogy a kétkezi munkás milliókat keres? Sehol a világon nincs olyan, nem is értem, hogy miről beszélsz :-))
radios45
Tivoli:nagyon gyűröd a témát, de nem erről van szó, hanem arról hogy mindenki aki él és dolgozik, kapja kézhez, minden hónapban, legalább a létminimumhoz közeli összeget, ami 2013-ban 85700Ft, volt.
Nincsen szó pazarlásról, és felesleges milliokról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.