Budapest — Gáspár Győző (41) állítja: videofelvétellel tudja bizonyítani, hogy hozzá sem ért az Édes Élet munkatársához. Az inzultus miatt kirúgta őt a TV2, a roma showman azonban nem nyugszik bele a történtekbe. Pénteken már nem is a pszichiátrián feküdt, hanem ügyvédnél intézkedett.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike
egyszer mindent mindenkinek abba kell hagyni jó helyen van a kezelésre rá szorul leáldozott a nap felette ugy tünik ,na de ő sem kimélte meg a Bea asszonyt akit sokan imádták a szereplésért nem vagyok kárörvendő de ezt érdemli ennyi beképzelt volt a Győzike ne higgye nincsenek jobbak nála és ő pótolhatalan igy járt
csa-csa
azoknak is van akik szerint ütöttél te hülye!
Dr plágium
Nem is azt mondták, hogy ütött, "csak"' rángatta és üvöltözött a hölggyel. Mit képzelnek ezek az IQ lájtok, nekik mindent szabad? Nem is kellett volna szerződtetni egy ekkora bunkót...a TV2 pedig tudta mit várhat ettől a nagy arcú bunkótól.
tivoli
@Horizont: Hol említettem Győzikét? Én az okos és nem okos közti különbséget firtattam. :-))
De ha már itt tartunk. Tahózni, bunkózni, irdatlan nagy parasztozni, az okosság, vagy butaság?
tivoli
@Horizont: ma, 19:40
Védi a franc, szóba se hoztam eddig, csak veled kötözködök.:-))
Lám, hiába vagy te tanult, okos, intelligens, mégis ő volt az, aki "körbejárta a világot, ingyen luxusban, több tízmilliókat keresett".
S te mire mész a nagy okosságoddal? Olyanokat bunkózol, akik szépségükkel, ügyességükkel, egyéni varázsukkal képesek tízmilliókat keresni. :-DDDDDDDD
Hát illik ezt?
lajospapa
Nem az a baj, hogy kirúgták, hanem az ordenáré műsorként nyomott katyvasz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.