Négy palesztin gyerek és négy felnőtt halt meg, illetve tízen megsebesültek a Gázai övezetben végrehajtott izraeli légicsapásban szombat hajnalban, néhány órával a Jeruzsálem és a Hamász radikális palesztin szervezet által beharangozott 12 órás tűzszünet kezdete előtt - közölték palesztin kórházi források.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Katalina62
@dr. prédikátor: Egyszer már írtam, minden népnek népnek, és vallásnak, vannak sajnos elfogathatatlan nézetei, és elborult agyú fanatikusai! Ez alól, sem a zsidók sem a palesztinok nem kivételek!
dr. prédikátor
@Katalina62: Bizonyára igazad lenne ha:kik is foglalták el Palesztínát??? kik is irtják módszeresen a másik nemzetet???Ha az én házamba ,telkemre idegen jön be ártó szándékkal, akkor én is védekezek bármilyen módon!!!
Katalina62
@dr. prédikátor: véletlenül megnyomtam a tetszik gombot, de a véleményem az, hogy ha te csakis, és kizárólag Izraelt akarod hibáztatni minden szörnyűségért megteheted, de nem biztos, hogy nálad a teljes igazság!
silber13
@dr. prédikátor: Az eleáns doog, hogy a HAMSZ csak úgy vaktában elenged egy rakétát, aztán oda pottyan, ahova pottyxan miként a náci Németország V 1-e, ugye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.