Olyannyira megromlott a kapcsolata a menyével, hogy az unokáját sem láthatja. A Bors interjúja alatt többször sírva fakadt a megtört Kossuth-díjas színésznő. Az ad neki némi nyugalmat, hogy harminchét év után újra filmszerepet kapott.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Én úgy érzem, mind a két félnek muszáj engedni, de a mamának kellene az első lépéseket ehhez megtenni. Senki nem viszi el a feje alatt a vagyonát! Még az életben kellene becsülni, kiélvezni az élet nyújtotta lehetőségeket! Az unokájáért, a nagymamák "küldetéséért" nyitnia kellene a menye felé. Nem hiszem, hogy létezik olyan anya, aki a szeretettel közeledő nagyinak hátat fordít! Meg kellene fontolniuk a dolgot, hisz a legtöbbet a gyermek fog veszíteni ezzel a magatartásukkal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aloe
@Cicamama55: anélkül ,hogy bármiben is vitatkoznék önnel , tendencia , és évek óta bevett gyakorlat , hogy amikor a fiatal házasok szépen összburtyizták a vagyont, akkor szépen az asszonyka elkezdi: ő nem boldog...és szépen félrelép...mert úgy van vele jött a kopasz seggével a házasságba ..és most már van mit felezni...és igy ő már is nyert ,,,és a szeretővel lehet a megfelezett házzal mit kezdeni. a volt férj legjobban tenné ha a hidalá költözne. mert az a "szemét " állandan dolgozott...és nem törődött a családdal , mindent a szegény asszonynak kellett csinálni. és a jog ezt beveszi, és nem csap oda a "boldogtalanságot játszó feleségnek" hogy : ok. semmi probléma , új barátod lett akkor költözz hozzá !...jaaaaaaaa...hogy az albérletben tengődik??? az6 a te problemád ...és takarodj a közösből amihez te max a fakanállal járultál hozzá. ha ez igy volna majd meggondolnák a celepmacák,hogy "boldogtalanok.-e vagy sem.

abban egyetértek veled hogy ez az ügy sem tartozik ránk...mármint Ildikó ügye.
bencemacska
Az Ildikó menye pont olyan mint OV; Ide a lóvét, aztán kuss!!!
evacica
Én úgy gondolom, hogy Ildikó menyének nincs joga olyan értékhez ami nem az övé, még akkor se, ha van egy gyereke Ildikó fiától. Csúnya dolog mikor egy gyereket eszközként használok fel a céljaim eléréséhez . Megértem, hogy harcol a fia érdekeiért, és elítélem a mennyét az anyagiassága miatt és olyan értéket akar megszerezni amiért nem ő dolgozott! Kíváncsi lennék, hogy az itt ócsárolok mit tennének, ha velük történne ez?Ők földönfutóvá akarnák a gyereküket tenni, biztos nem és harcolnának a gyerekük érdekeiért!
igazszó
Nem szívesen szólok bele olyan dologba amiről fogalmam sincs. Nem tudom ki mit csinált kinek mi volt a problémája ezért vonatkoztassunk el a művésznőtől!Általánosságban azt mondanám hogy a fiatalok (tisztelet a kivételnek) nem jeleske4dnek a házastársi erényekkel.Inkább erről kellene velük beszélgetni az iskolában egyre többet, Hogy a házasság nem csak mámor és buli A társas együttlétnek vannak nehézségei is és vannak dolgok amiket közösen kell megoldani Az anyák pedig bármennyire is nehezükre esik maradjanak ki a tanácsok osztogatásából Még akkor is ha lenne rá erkölcsi alapjuk .
Ezt a fiataloknak kell megoldani mégpedig úgy hogy az nekik legyen jó4 De az unokát távol tartani a nagyszülőktől bűn amit nem elsősorban a nagyszülők ellen hanem saját gyereke ellen követi el ! A ház az Ildikóé úgy hallottam . A gyerek (az unoka) úgy is örökölni fogja ha eljön az idő Őt senki sem röviditi meg A menyecske ha válni akar akkor menjen el és ne tartson olyan dolgokra igényt amiért nem dolgozott meg!! Én nem hiszem hogy az apa és a nagyszülők akiknek ez a gyerek az egyetlen unokájuk rosszat akarnának neki ! Még akkor sem ha a menyükkel elromlott a kapcsolat Pedig a művésznő nagyon szerette és pártolta régen a menyét! Válni is tudni kell Emelt fővel és szépen a saját önbecsülése miatt ar égi kapcsolat emlékére de elsősorban a gyerek érzelmi életének a figyelembe vevésével kellene
csa-csa
@levarosbukta: NA VÉGRE!! Valaki egyetért!
mariaberta
Nem kellett volna kedves anyós pajtásnak mindenbe beleszólni. Egy házaspár életében nem feltétlenül az anyósnak kell megmondani, sőt előírni, hogy alakítsák az életüket. Az a kezdeti szívélyesség bizonyára nem véletlenül múlt el.
Otthon, Lajosomat úgy ugráltathatja, -ha Lajosomnak nincs ellenvetése-, ahogy akarja, De a fiatalokat békén kellett volna hagyni.
Összeomlott? Majd helyrejön, bár nehezen hiszem el, mert most fő feladat: " hogyan tehetem ki a menyemet a házból".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.