Klaus Pichler, osztrák fotós otthona 9 hónapra az enyészet melegágyává vált. Lakásának fürdőszobáját műanyag tárolóedényekkel töltötte meg, ezek mindegyikében pedig olyan ételeket tárolt, amelyek az iparosodott európai országok állampolgárai számra könnyen elérhetőek. Ezután türelmesen várta, hogy az élelmiszerek rothadásnak induljanak.

Forrás: mentatrend.hu
Feltöltő: mentaeniko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
ez még talán meg is járná ... de mit keres az orosházi kenyér Békéscsabán , és a békéscsabai Orosházán ? ...tudom , tudom piacot :(
Hellcat
A címről elsőre a "cefre" szó ugrott be...rohadó és gyönyörű!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.