Igazán nem mondható félénknek az a fiatalember, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint több alkalommal tankolt az általa használt fehér színű személygépkocsival a szentendrei benzinkutakon, majd fizetés nélkül távozott. Az eddig ismeretlen tettesről a benzinkutak biztonsági kamerája felvételt készített – írta a Police.hu. A rendőrség kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az ingyen tankoló férfiról, az jelezze bármelyik kapitányságon.

Forrás: Blikk.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@coyote3: lehet, hogy a képen a Hernádi Zsolt fia tankol,
éberségi próbát tart az egyik MOL-benzinkutnál...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Boszi27
@csip-csop: Hát igen! A rendőrségnek is unortodox módszerei vannak: pl. a soroksári gyilkosságnál a bűncselekmény után hónapokkal tartottak házkutatást.Bár lehet hogy azért mert ilyen melegben nehezen hűlik a forró nyom. Az ingyen tankoló srácot a kamera felvételei alapján simán fel lehet ismerni. Valószínű környékbeli, ha általában ott tankol. Siker sikerhátán!
gödörben
Biztos ez is közel van a tüzhöz azért nem kapják el. A cikk egy hazug iromány. Mi a franncnak a kamera, ha nem használják ki az adta lehetőséget. Rendszám leolvasása és már meg is van a tettes, ha nem pártközeli el is kapták volna már. Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!
bretagne
@lópicigáspár: Igaza van! De ők legálisan csinálják!
csa-csa
azért egy picit lenyomni a torkán azt a csövet..!
akárhogy is, lopott és kész. majd ha a Ti benzinkutatokat károsítaná meg csak az érdekelne hogy kapjátok el a rohadékot!
dömdödöm
Tele lett a töke bármennyit tankolt 420 -500 FT / liter ,kifizeti az áfát egyéb adótartalmak és mégis holdfelszín minőségi utakon kell autóznia ami úgy szétrázza a kocsid hogy darabokra szétesik és százezreket kell ráköltened a fogalmatlanok hibájából ,az arabok meg gazdagodnak Dubaj ,A szaudaraboknál meg megy az észjáccás a mi pénzünkön azért mert alattuk van az olaj :-((((((
dömdödöm
Egyébként valaki árulja már el hol van az előírva hogy be kell menned fizetni ?
Az utcán odamész egy kúthoz amiből víz folyik .Töltesz belőle és ingyen hazaviszed .
senki sem kéri hogy fizessél érte . Az a kút is szabadon van .Nyugodtan leveheted a csövet és veszel belőle folyadékot . Senki nem kéri érte a pénzt . Akkor hogy is van ez ? :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.