Ha igaza van a szókimondó zenésznek, akkor őt és kollégáit a Nemzeti Kulturális Alap hatalmas összeggel rövidítette meg. Azt mondja: nem elég, hogy szűkmarkúan bánnak velük, ráadá­sul saját pénzükből finanszírozzák őket.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ejnye-ejnye, hát már elfelejtette a "művész úr", hogy kedvenc pártjának neves képviselője úgy nyilatkozott, hogy havi 47.000-ből is meg lehet élni? Patakin kívül sok-sok hasznos, de "felesleges" ember él Magyarországon, akiknek a célzást szánták...Ők is akartak/akarnak ám tenni valamit, nekik is szükségük lett volna/lenne valamiféle támogatásra, lehetőségre céljuk eléréséhez. Elakadt a szekér?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
@Yoda69: Miért ne, hisz azt nem ingyen teszi, állítólag 1,5 milliót kapott a múltkor is mikor ott előadta magát!
Desischado
Mi van, attila, a gazdi megharagudott? Szaladj az XSSX nevű bolygóra reklamálni, hátha az ufók segítenek rajtad, hiszen úgyis nagy haverságban vagy velük!
Dr plágium
" Pontosan nem tudom, de több mint tízmilliót vettek el az együttestől. Ám most nem ez a legfontosabb. Nézzünk körül a világban, a repülőgépeket egymás után lövik le, száguldunk a katasztrófa felé. A pénz kérdése eltörpül ezek mellett. "
Akkor miért méltatlankodik drága művész úr?
Javaslom át kell települni egy olyan bolygóra ahol nincs jogdíj...és milliós osztogatás se
Yoda69
@evacica: Gondoltam. Jo penzert sokan kinyaljak a zsirdiszno szaros segget,
mariaberta
Nem nyalta elég tisztára azt a fontos feneket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.