Ezúttal az olajos változatát vesszük alaposabban szemügyre, és osszuk meg veletek is, mit tud a kókusz, ha éppen nem dió. A kókuszolajat ( vagy zsírt) a kókuszpálma érett húsának megszárításából, és kisajtolásából nyerik. A maga nemében könnyen elkészíthető, de annál nagyszerűbb; híres a szuper hidratáló képességéről, gyors beszívódásáról, és remekül használható hajpakolásként, minden hajtípusra. Ne lepődj meg, ha elsőre kicsit vajszerűnek tűnik, a kezeddel érintkezve hamar olajos formát ölt, és már készen is áll a használatra.
Forrás:
mentatrend.hu
Feltöltő: perei.dora
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás