Hurghada — Évát duplán bünteti a sors: nem elég, hogy a magyar asszonynak minden értékét elrabolták Egyiptomban, de a bürokrácia miatt haza sem tud jönni. Az eset július 21-én történt, Janotka Éva azóta Hurghada foglya.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Meg is érdemlik! Minek mennek ilyen helyekre? Sok betegséget is hazahurcolnak, jön majd az Ebola stb.
Megéri?
Manchaster2005
A kedves fent nevezett HÖLGYNEK a rokona vagyok! A lényeg, hogy kedves hozzátartozom beteges hazudozó. Ő mentálisan beteg, történik vele valami, és kreál mellé egy egész történetet. Bizonyosan elloptak tőle valamit, ami először még csak a telefonja volt, majd később jött a többi útlevél, táska stb. Tett rendőrségi feljelentést, ebben nem kételkedem. 2 éve jár ki Egyiptomba, nem 1-1 hétre mint más nyaralás céljából, hanem több hétre hónapra egyszerre. Panaszkodik, hogy nincs pénze, nincs útlevele, és a Szír állampolgárságú pasijánál kell meghúzni a magát, akinél minden naposak a síró görcsei a kilátástalanság miatt. Kb 1 hónapja ment ki Hurghadára úgy, hogy beláthatatlan időre megy. Van egy bérelt lakása, ahol a kedvesével a 25 év körüli Szír férfival lakik. Hozzáteszem, a Hölgy az ötvenes évei közepén jár, és az anyja lehetne a srácnak. Mindenét eddig is a férfi fizette, és állítólag pénz nélkül ment ki Budapestről, ami felveti azt a kérdést, hogy milyen pénzt is loptak el tőle? Ő nem egy turista, aki nem tudja megoldani az egyiptomi tartózkodását-, éjszakáit-étkezését, akit sajnálni kéne. Az összes napilapnak, vagy hírportálnak úgy van beállítva, hogy szerencsétlen Janotka Évának elfogyott a pénze, sírógörcsei vannak, és még a jövője-boldogsága is veszélybe került. A jövőbeli családja él ott, és gondoskodnak róla. Mindenki higgye el, hogy semmi baja, nem akart még hazajönni sem, ez az egész egy kis ingyen hírnév számára. És lefogadom, hogy ugyanúgy ül most is a medence partján, és jól érzi magát, mint hetekkel ezelőtt. A lényeg, hogy a legtöbb ember naiv és hiszékeny meghall egy ilyen történetet, és egyből „szegény-szerencsétlen nő” De aki ismeri, tudja, hogy sajnos Ő ilyen. Lehet nem tudatosan csinálja, de az egyik hazugságából a másikba ugrik, és amikor elfelejti, és elfelejti , akkor jönnek rá az emberek, hogy tévedtek vele kapcsolatosan. Minden családtagját elüldözte maga mellől. Egyiptomban is azért tartózkodik ennyit, mert menekül a magánytól, és ezáltal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.