Andraschek László a korábbi hajléktalan, most lottómilliomos férfi ingatlanbizniszbe fogott – írja a Bors.

Tíz házat vásárolt, közülük négyet kiadtak, a többiben ők és családtagjaik laknak. Van egy balatonszárszói nyaralójuk is.

A férfi a lapnak azt is elmondta, hogy alapított egy kft-t, amivel az ingatlanbizniszbe szeretne beszállni. A nyereményből nem költöttek például luxusutazásokra, elég nekik a Balaton is.

"A nővérem Kanadában él, most meglátogatott minket. Ha hazamegy, mi is vele tartunk, így teljesül egy régi vágyam: repülőre ülhetek" – tette hozzá a férfi.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

caligne
Hol volt a család mikor hajléktalan volt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Strong
a legtöbb olyan ember aki valaha sokat nyert, most rosszabb anyagi helyzetben van mint korábban...
ugyanis ugyanazokat a hibákat követik el amiket akkor, csak sokkal nagyobb mértékben..
...beindul a költekezés, majd azok a fizetnivalók, amik a költekezést követően jelentkeznek: illetékek, adók, egyéb számlák...
(eddig hajléktalan volt - most: Tíz házat vett a hajléktalan lottómilliomos..)

Jó tanács: Ne költs, inkább állj neki tanulni a pénzügyekről...és utána nem költeni, hanem gyarapítani fogod a pénzed...:-)
micfild
@Strong: Pontosan igy van. Nem gondolnak arra, hogy amit vett azt fenn is kell tartani.
éppen elég lett volna neki egy darab ingatlan, és szerény életvitel. Nem ért a pénzügyekhez, nem ért a vállalkozás-vezetéshez...kb ezért lett hajléktalan.
Egy ingatlan lakhatásának költségeit éppen fedezhette volna a pénz kamataiból és elég lett volna a megélhetésre és arra, hogy tanuljon valami piacképes szakmát is mellé.
freemanpetya
Én meg 11-et vettem. Szép-szép, csak legyen aki elhiszi.
verőce21
Jól tette, ez legalább megmarad neki egy darabig, amíg újra hajléktalan lesz!
zsizsike
Ha meggondolom, 10 ingatlanból meg tudna élni, ha főfoglalkozású háztulajjá válna. Más dolga nem volna, csak éjjel nappal a lakói kívánságát lesni, hogy ez romlott el, azt kéne megcsinálni, amott intézkedni, havat seperni, füvet nyírni, aztán már csak a lakásbérleti díjat kellene beszednie és gond nélkül élhetne mint Marci hevesen. (Mármint ha a felsorolt gondjait nem vesszük figyelembe).
Kamcsatka
@micfild: Igen, ő azért lehetne okosabb, mint a mániákus stadionépítő csúti maffiózó.Bár ő a fenntartási költségeket is velünk fizetteti ki. Remélem hamarosan rendeznek neki egy szép temetést Felcsúton és a kriptaköltséget a stadion felépítésével meg lehet spórolni.Aztán a cöfösöktől és hasonszőrű agymentes fidiótáktól belépő díjat kell szedni és máris megoldódott a fenntartás is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.