Egy taxis szerint kollégája várt a zenészekre, a taxióra már 3500 forintot mutatott, de a zenészeket nem a sofőr hagyta helyben – írja a Bors.

Július 20-án hajnalban az eddigi hírek szerint  Benkő László és Debreczeni Ferenc az Omega tagjai összetűzésbe kerültek egy taxissal, aki állításuk szerint megverte őket. A taxis korábban elmondta, hogy a zenészek véleménye szerint ittasak voltak, ők voltak a kezdeményezők, amire reagálnia kellett.

A Bors most azt írja, az előzetes hírekkel szemben egy mostani variáció szerint az autó várakozott az utasokra, és nem az utasok az autóra, ráadásul egy eddig sehol nem említett negyedik személy okozott sérüléseket az omegásoknak.

A most felbukkant kolléga állítja, Benkőék váratták a taxist, akinek az órája már 3500 forintot mutatott, amikor megjelentek. Amikor már javában folyt a dulakodás, megállt valaki segíteni, aminek az lett a vége, hogy az ismeretlen negyedik fél verte szét a zenészeket. Ő nem akarja vállalni a nevét és az arcát, így a taxis marad feketén – tette hozzá.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
régi csibészek ,nem ismernek engem meg ,nézik mit nézek aztán pofán vernek . :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
Na basszus ebből is az a vicc lesz, hogy nem osztogatnak, hanem fosztogatnak, a többi stimmel :))
Fradigege
Kell a lóvé és nekiálltak a taxissal vetíteni, ködösíteni, sejtelmeskedni. Így húzódik a sztori, fogynak az újságok, dől a lé.
tivoli
Lesz itt taxismosdatás, mert félő, hogy az kitálal. Inkább fogják rá egy nem létezőre, aki nem akarja vállalni az arcát és nevét.
Találgathatok? A Bunyós Pityu volt.
csa-csa
@Dr plágium: persze!
a "mívészurak" még véletlen sem hazudhatnak mi?
Dr plágium
@csa-csa: dehogynem! Csak kételkedem, ha valóban így volt miért nem akkor jelentkezett a tanú ? Van egy olyan érzésem, hogy bizonyos fokig az összes fél csúsztat, és ráadásul beindult egy kamu mentő akció. Tudjuk a taxisok milyen erőszakosak durvák tudnak lenni, most pedig védik egymást.
csa-csa
@Dr plágium: "Tudjuk a taxisok milyen erőszakosak durvák tudnak lenni, most pedig védik egymást."
a "mívészvilág (Damu félék és világhírű tsai.) sem különb! ezt is tudjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.