Kislányai szeme láttára vesztette életét egy édesapa szombat délután Balatonkenesén, amikor tízéves lányát próbálta kimenteni a Balatonból – írja a Bors.

Két férfi és az egyikük két kislánya bérelt ki közösen egy vízibiciklit, mesélte a kölcsönzős. Ám a járművel elsodródtak a strand területéről olyan részre, ahol már mély a víz. Az egyik gyermek a Balatonba ugrott, de mivel nem ért le a lába, kétségbeesve kiabálni kezdett.

A lap cikke szerint a férfi ekkor ugrott utána, pedig úszni sem tudott. A kislányt a vízibiciklin lévő másik felnőtt mentette ki.

Végül két szörfös sietett a segítségükre, kihúzták a vízből a lány után ugrott férfit és elkezdték az újraélesztését. Később, mikor odaértek, már a vízi mentők folytatták az újraéleszést, eredménytelenül.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equilibrium
@töky: Egy igazi apa jobban megfontolja, hogy meddig lehet a vízibiciklivel bemenni a Balatonba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@tivoli: Nem,de nem is létkérdés.Az úszás az létkérdés.Szerinted hány ember életét mentette meg a futball?Úszni mindenkinek tudni kellene.
Tekla
@töky: ilyen egy igazi idióta , aki nem képes felmérni ,mire képes.
szandokan
@Yoda69: A gyerekét akarta megmenteni, a kétségbeesés miatt nem tudott hirtelen józanul mérlegelni. Neked komoly gondok vannak néha a fejedben ám.
Yoda69
@szandokan: Ugyanazt mondod amit en csak mas kontosben.
A felelotlenseg es a nem jozanul merlegeles az egy es ugyanaz.
Eleve nem kellett volna ennyire messzire menniuk a parttol ha tudtak hogy nem tud uszni.
szandokan
@Yoda69: A felelőtlenség kérdése elvitathatatlan. Az apa reakciója meg érthető az adott szituációban. Sajnálatos tragédia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.