Luxus, kényelem és kikapcsolódás – immár Vajna Tímeaként ez jellemzi hivatalosan pont egy éve Damu Roland exének életét. Andy Vajnával kötött házassága meghozta a lány számára a mesebeli életet. Tavaly ilyenkor, augusztus 18-án Palácsik Tímea hófehér ruhában, Los Angelesben, Antonio Banderas otthonának kertjében várta, hogy kimondhassa a boldogító igent a filmes guru Andy Vajnának. És a boldogság valóban elérkezett a múltat maga mögött hagyó fiatal lány életébe. Vajna feleségeként megtapasztalta azt, amit a legtöbb lány valóban csak a hollywoodi filmekben lát. A világhírű rendező magángépén szinte bejárták az egész világot, hol kettesben, hol Timi testvérével vagy világsztárok oldalán utazgatnak. Timi jelenleg éppen Balin pihen férjével és húgával, a kiruccanás oka pedig házasságuk első évfordulója.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@szandokan: Sokat engedett a megélhetési hulladék felé. Mikor még Dobó Kata élt vele, nem volt tele a magyar sajtó ilyen cikkekkel. Azért azt meg kell adni hogy Kata És Timi közt van némi különbség. És nem Vajnára vet jó fényt hogy ezt nem veszi észre. Vagy talán tudja, csak nem foglalkozik vele? Ki tudja.
nyanya001
@szandokan: Ja, és még egy apróság !
Az, hogy te kire bízod a pénzedet, mint magánvállalkozó az a te dolgod !

Itt viszont közpénzről van szó amit Orbán és a sleppje osztogat
a nyaloncainak !

Micsoda különbség !
szandokan
@miazavalami: Kata azért műveltebb nő volt mint Timi, de sokan a kezes bárányokat jobban szeretik, mert ők jobban irányíthatóak, és odaadóbbak is a jó életért.
nusika
Könnyű a "más" pénzéből szórakozni! A szegény ( nyomorult gyerekek - Kosutth rádió megnevezés!!) gyerekek, várjanak, amig termel a kaszinó, ha nem utazzák el azt is !!A bevétel=kiadás, tehát O ft a költségvetési bevétel! Vargát meghívták a bulira?
ágimami
@szandokan: Bocs, hogy csak most reagálok, de egyáltalán nem vagyok irigy, főleg nem rá!
Azt is tudom hogy eddig is gazdag volt, de ez most non-plus-ultra!!!
miazavalami
@szandokan: Nem csak műveltebb, hanem egy öntudatos nő aki nem várta el hogy Vajna betolja a filmszakmába. És igaza volt.
Timikét nem jellemezném...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.