Magyarország - Nyolcvanegy országból több mint 12 ezer külföldi harcol az egyre radikálisabb dzsihádista csoport, az Iszlám Állam (IS) 50 ezres seregében Irakban és Szíriában.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@picike: Ahogy kurva sem lesz mindenki, aki szegény, úgy gyilkos sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike
@m.macskosz: ezek csak vállalták mint a munkát szégyen és gyalázat
Cicamama55
@picike: Higgye el, nincs az a pénz amiért az emberek nagy része képes lenne ölni!! Külföldön ölnek, utána pedig nyugiban éli a családi életét itthon?! Kizártnak tartom! Idegroncsokká válnak, vagy azonnal tovább állnak más országban,
Cicamama55
@picike: Higgye el, nincs az a pénz amiért az emberek nagy része képes lenne ölni!! Külföldön ölnek, utána pedig nyugiban élik a családi életüket itthon?! Kizártnak tartom! Lehet, hogy tele lesznek pénzzel, de közben Idegroncsokká válnak, vagy azonnal tovább állnak más országban, s folytatják a gyilkolást. @m.macskosz:14.58 Nagyon igaz amit írt!!
rugacs
@m.macskosz: Bocs, elfelejtettem, hogy a szimpatikus megjegyzéseidet sem lájkolhatom, mert te allergiás vagy rám... :-(
picike
@Cicamama55: nem igazán goldoltam végig mit csinál egy Magyarnak mondott ember utána mert csak annak valja magát de igazából inkább vallaná magát másnak itt mi nem ölünk Magyarországon és én azt kivánom soha ne is jöjjennek vissza ide,mert csak gyilkolás lesz belőle,amelyik eb megkóstolja a vért nyersen ugy tanultam az megis eszi,vagyis nem undorodik tőle és ujra ölni fog,idegroncsok lesznek igen de utána is ölnek tovább,mert a lélek nem haggya békén őket és soha meg nem nyugszanak ,megháborott lelküek lesznek ,őrültek !!!
tivoli
@Cicamama55: augusztus 22., 16:02
Az emberek nagyobb része, legalábbis erre felé, keresztény nevelésben részesült. melynek legfőbb parancsa, hogy ne ölj!
Aztán vannak más vallások, ahol dicsőség.
S olyanok is vannak, akik hatalomvágyból gyilkolásznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.