A színművész szerint a rendőrség keresi azt az embert, aki ellopta a balesetről készült jegyzőkönyvet – írja a Bors.

A lap munkatársa a Törőcsik András megsegítésére rendezett mérkőzésen találkozott Oszter Sándorral."A rendőrség keresi a tettest, aki ellopta a jegyzőkönyvet" – jelentette ki a színész, aki arra utalt, hogy a média előbb értesült a vérvizsgálat eredményéről, mint ő maga. A művész továbbra is állítja, nem vezetett. – Csak a telefonomat kerestem az anyósülés mellett abban az órában, mikor az eset történt – magyarázta Oszter.

Szerinte nem véletlen az sem, hogy állt a rendőrségi vizsgálat elé, hiszen tiszta volt, amit világosan bizonyít az előállításakor lenyomott ötven fekvőtámaszt.

Február 12-én a MOM Park munkatársai épp egy sorompót javítottak, amikor arra lettek figyelmesek, hogy egy autó nekiment a parkolóház falának. Az autóból a Kossuth-díjas színművész szállt ki.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Oszter Sanya!!! Ki a bánatnak kell a te ittassági jegyzőkönyved???Te is megtanultál fütyi-sz módra hazudni!!!Nem véletlenül vagy te is köztük!!!Ha kifizetted volna a birságot már rég el is felejtették volna a balhédat!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Pontosabban nem ellopták , hanem valaki elfecsegte a bulvárnak vérvizsgálat eredményét . Aki lehet rendőr , orvos , asszisztens . @mate03: lehet éppen azért , ne történjen meg amit te mondtál .
Mobil123
Meddig rúgózik még rajta? Valaki a családban nem tudná már leállítani? Jó lenne mert csak egyre jobban lejáratja magát.
Desischado
Meglátszik, kikkel cimborál! Amit levág, az már szánalmas! Nagyot csalódtam benne! Ezek után nekem egy nagy 0, semmi több!
Szvetlana
Most már egyre szánalmasabb ez a magyarázkodás. Szerintem havonta többe kerül a konyakszámlája, mint amennyi a büntetés összege. Fizesse ki és vonuljon el a vidéki kúriára. Józanodni.
csa-csa
a gyönyörű orgánumával biztos belebúgta a fülesbe, hogy nem lehetne lenyelni azt a kis jegyzőkönyvecskét?
whatthefuck
Poszter, te majom, ha nem kavarnád állandóan a szart már senki nem beszélne rólad! Egy tetves pénzbírság miatt lehúztad a becsületedet és a teljes munkásságodat a wc-n.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.