Egy osztrák városban is gyertya gyúlt az elhunyt Bajor Imréért. A színművész állítólagos fia, Richárd is meggyászolta – írja a Bors.

A fiatalember hét éve a nyilvánosság elé állt azzal, hogy ő Bajor Imre eltitkolt fia, hogy aztán rögtön elhagyja az országot, mert úgy érezte, meghurcolták. Akkor az is elhangzott, hogy az édesanyja öngyilkosságot akart elkövetni, mert sokat szenvedett attól, hogy nem hittek neki, és nem tudta bebizonyítani az igazát.

"Tudom, hogy lesz egy hagyatéki tárgyalás, de nem érdekel a pénz, eddig sem érdekelt, nem fogok pert indítani. Én csak találkozni akartam volna vele, de nem jött össze. Haza sem akarok menni, én itt akarok meghalni, és le akarom zárni a múltam" – mondta a férfi a Borsnak.

Bajor Imre így emlékezett a történetre Ruttka Ildikó: A Bajorimi című, 2001-ben megjelent életrajzi könyvében: "Minden esténk a csajozásról szólt, volt, amikor összejött a dolog, és volt, amikor nem, de rengeteg lánnyal ismerkedtem meg, az egyszer biztos. Az egyik ilyen alkalmi lányismerősömmel együtt töltöttem az éjszakát, de részemről csak a nyári kaland kategóriába soroltam az esetet. Nem így a lány! Mivel nem volt túl tartózkodó fajta, meg pár évvel idősebb is volt nálunk, bizony sok más pasival is lefeküdt. Ennek következményeként teherbe esett, és sajnos, pont engem nevezett meg gyermeke apjaként. Talán úgy gondolta, hogy pesti srác létemre bizonyára jól szituált családom van, így legalább az anyagiakra sem lesz majd gondja a jövőben, ha megfog magának. Nagyon kicsi volt a valószínűsége, hogy épp tőlem van a baba, de senkinek nem kívánom azt a rettenetes idegfeszültséget, amit azokban a hetekben átéltem, ugyanis tudtam, hogy ha ez a cirkusz kiderül, egy másodperc alatt kirúghatnak az ország összes gimnáziumából. Mivel nem voltam hülye, hogy magamra vállaljam az apaságot, és elvegyem a lányt, a szülei gyerektartási pert indítottak ellenem."

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tivoli
Aranyosak az ilyen koncepciók. Valójában senkinek semmi köze és Bajor magánügye, hogy melyik kalandjából vállal fel gyereket.
De lehet csámcsogni az ilyesmin, vagy nem, csupán equilibrium kérdése.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike
"a királyoknak tiszteségére van a dolgot eltitkolni " ennyi az egész !! Tehát ha eddig Titok volt maradjon is az továbbra is !
X-ray
@Horizont: Nő létedre nem vagy nőpárti... Érintett vagy a témában netán???
Dr plágium
Egyébként nem is értem ezt az egészet. Miért mond le arról ami nem is jár neki???
Az akkori apasági vizsgálat alapján köze nincs Bajorhoz.
dolfi57
@Equilibrium: A Biróság döntött, hogy nem Bajortól van a gyerek, nem de??? Akkor meg miért venné a nevére. Ha meg ez a Richárd annyira állitja hogy a Bajor az apja, akkor meg miért nem kért korszerübb DNS vizsgálatot, az Osztrák fizetéséből meg tehette vollna. Meg tehetné még most is, de itt valami nincs rendben. Egy hires apát szeretett volna magának ennyi.
tivoli
@Equilibrium: augusztus 27., 09:52
Elsősorban neked, hogy miért nem kell csípőből osztani az észt, a valóság ismerete nélkül. A Fókusz műsorában az első rész Bajor esete az eltitkolt gyerekkel:
www.rtlklub.hu/most/56695_fokusz_eltitkolt_gyerek_-_bar_vervizsgalat_igazolta_hogy_nin
Levendula
Egy szónak is 100 a vége. A fiatalember kiköpött mása Bajor Imrének. Akinek van szeme, az látja. Aki nem akarja látni... az nem látja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.