„Igen, nem akartunk gyereket Lacival. Ezt a sajtónak így talán soha nem mertem kimondani, pedig faggattak eleget. Féltem, hogy az emberek szívtelen karrieristának bélyegeznek, holott nem erről volt szó. Hanem arról, hogy egyszerűen nem jutott eszünkbe, hogy gyerekünk is lehetne. Nem tudom, miért. Talán mert kereknek éreztük az életünket így is.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Igen, én is egyet értek az előző hozzászólásokkal. Igaz az a mondás, hogy egy nő két dologért képes mindenre, azért hogy legyen gyermeke, s azért hogy ne legyen! De ha valaki így gondolkozik, szerintem helyesen döntött. Csak soha nem tudja meg, mit veszített vele...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
Végül is igaza van. Ismeri magát és tudja egy gyerek csak gondokkal járna számára. Talán később megbánja , talán nem. De ez az ő döntése, és sokkal jobb így mintha nyomásra szült volna, és kényszernek érezné a gyermeknevelést...
Azt hiszem Psota Irén mondta : Lehet önző dög vagyok, de nem nőttem még fel egy gyermek neveléséhez.
mariaberta
Ezt el is hiszem, egy gyermek -az öröm mellett- sok törődést is igényel.
Erre ez a nő nem alkalmas, így a meg nem született gyermek jobban járt!
csa-csa
@Horizont: természetesen nem csak ezt a két verziót ismerem.
DE ha valaki pl. megszüli a gyerekét, de valamiért még sem tudja szívből szeretni, sokra ment vele Ő is meg a gyerek is! Az örökbefogadást meg kifejezetten ellenzem. Soha nem tudhatod milyen géneket örökölt az a vadidegen gyerek! Vagy mi van ha sors ne adja nem derül ki azonnal bármilyen örökletes vagy egyéb betegsége! A sajátjától is nehezen fogadja el az ember, hát még a másétól! És szeretheted ahogy csak akarod, - és természetes is ha már befogadod - de sosem lesz a tied! Aztán jönnek a további problémák. Tegyük fel adja a sors egészséges. Mikor mondd el hogy nem Te vagy a szülője?? Ha korán mondod meg az a baj, ha 10-15 évesen azonnal a fejedhez vágja,. hogy egész életében hazudtál! Ha "megleped" a 18. szülinapjára, (vagy ami még rosszabb az esküvúje napjára tartogatod a "meglepit") hát akár el is hagyhat! Mert hogy abban a pillanatban tudni akarja ki az igazi szülei. Addig nem nyugszik! Persze nem biztos nála is marad, ha csalódik, de Te addig a poklok poklát éled át. Szóval mindenképp nehéz. Persze nem is azért vállal az ember (vagy fogad örökbe) gyereket, hogy egyszerű legyen az élete. És még ezer és ezer dolog ami ezzel jár.
hattorihanna
@csa-csa:Jó hogy aki így gondolkozik az nem fogad örökbe,és még jobb hogy nem is választják nevelőszülőnek.Ezzel a gondolkozással remélem te sem vállalsz/vállaltál/ majd gyereket.
csa-csa
@hattorihanna: mi a baj ezzel a gondolkodással? Igenis ilyenekre is és úgy általában amiket felsoroltam (meg még ezer más nem!) igenis nem árt felkészülni! Amúgy eleget hallani arról is, hogy pl. utólag kiderült betegség esetén visszaadják a gyereket!
csa-csa
@sakál: NA VÉGRE!!!
Röviden, velősen erről van szó!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.