Internetes könyvben teregette ki Welsz Tamás magánéletét az özvegye, Horthy Andrea.

Rendkívül komplexusos, már-már skizofrén ember volt Welsz Tamás – legalábbis ezt írja a vállalkozó özvegye, Horthy Andrea a Welsz-rejtélyben.

A Bors azt írja, a könyvet egyetlen kiadó sem merte piacra dobni. Egyelőre csak az első rész jelent meg, de az özvegy ígérete szerint még kettő jelenik meg az októberi önkormányzati választásokig.

Az özvegy állítja, két én lakozott Welszben: egy szorongó, hisztis, mosolygó kisfiú és egy gonosz, számító, könyörtelen férfi, aki bárkin képes átgázolni. Mindig dicsérni kellett, folyamatos törődést igényelt. Horthyval közös gyermeket terveztek, hátha ezzel megmentik a kapcsolatukat, de a Simon-ügy közbeszólt, a Welsz halálát követő harmadik napon a nő elvetélt. – Így lett totálisan vége egy álomnak – írja Horthy.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
@silber13: a vasorrú banyát is fogja a mágnes...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
"Ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna". Most akkor melyiktől volt terhes?
Hellcat
Ezt a könyvet is a fidesz rendelte mint a cusiét?
nocenz_Ura
Horthy Andrea volt Welsz bűntársa a sorozatos csalásokban, hamisításokban és lenyúlásokban. Érdekes, hogy a bulvársajtó az ő könyvét kapta fel, azzal foglalkozik, miközben megjelent az egyik kirabolt család egyik tagja által írt könyv is, az ráadásul a könyvesboltokban is kapható.
bencemacska
@karma1: Engem is mindig megtéveszt a cím, mindig a volt feleségre gondolok!

Horthy Andrea (állítólag rokon, leszármazott) az utolsó élettársa volt, a cikk címe őt nevezi özvegynek. A panamai ügyben - amelyben ő is vádlott - bűntársa Welsznek, most folyik a tárgyalás. (Mo. nem adta ki!)

Valószínűleg ő tud a legtöbbet!!! (Állítólag a méregről is tudott, stb, stb.)
karma1
@bencemacska: Egyszer felesegnek, egyszer elettarsnak mondjak az ujsagokban, valoszinu ezert (sem) volt vilagos szamomra, ki is ez a no? (NO???)

Szerintem egy rohadt budos qrva. aki nem tisztel semmit es senkit: bezzeg amikor csalasrol volt szo, akkor nem ketelkedett az elmeallapotaban, es melle allt... Most, halalaban meg mindennek elmondja, ami ellen valoban nem is tud vedekezni mar WT...
Ha valakitol elvalunk,, vagy megozvegyulunk, utana barmit mondani a masikra bennunket jellemez, nem az eltavozottat, nem az elvalt ferjet, mert amikor egyutt voltak, valoszinu WT nem allt geppuskaval a hata mogott , hogy agyba bujjanak, vagy egyutt elvezzek a penzt, amit igy-ugy megszereztek.

Eddig sajnaltam az "ozvegyet", hogy szegeny, meg a gyerekuk, meg egyaltalan... Most meg drukkolok, hogy deruljon ki az igazsag, ami lehet, hogy horthy onaccsaganak nem nagyon fog tetszeni...:o(((
bencemacska
@karma1: Nem olvastam a könyvét, nem akarom letölteni, mert nem szeretem ilyen ügyekben a bankszámlát használni, másképp meg nem lehet fizetni!
Amit tudok róla, azt újságcikkekből szedtem össze.
A volt feleségről nem sokat lehet tudni, csak annyit, hogy van egy kislánya, és ő használja azt a kocsit, amelyet korábban Simon Gábor.
Horthy Andrea a haláleset óta nincs jóban a családdal, el is költözött Érdről.

Amit skizofrénia néven emlegetnek, arról én csak annyit olvastam (állítólag a könyvből idézve), hogy az üzleti életben nagyon kemény szélhámos volt, a magánéletében pedig egy kedves, barátságos bohém. A skizofrénia elnevezés a sajtóból származik.
A panamai ügy meg olyan bonyolult, hogy szerintem még az ügyvéd sem érti. Viszont Mo. nem adta ki őket, nem is tartóztatta le, holott él a körözés, és a sértett is magyar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.