Stohl Andrásnak újra kell tanulnia a KRESZ-t, ha vissza akarja kapni a jogosítványát – írja a Bors.

Mielőtt újra vezethet, meg kell felelnie a pszichológussal folytatott beszélgetésen, majd csak ezután vehet részt a számítógépes KRESZ-vizsgán, amiért százezer forint nagyságrendű összeget kell fizetni – árulta el dr. Szabó Zsolt Lajos közlekedési jogász.

Stohl András a 2010-ben Fót környékén súlyos testi sérülést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt tíz hónapos börtönbüntetést kapott

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pityuka
Se fegyvert se jogosítványt nem adnék soha többet a kezébe. Vannak emberek akiknek nem való. Ő is közéjük tartozik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
A nyakam rá, hogy simán visszakapja! Addig nincs gond ugye, amíg valakit halálra nem gázol! Szégyen! Kutyából nem lesz szalonna!
Cukkini
Töröm be fejemet kőtömbbe, zárom testemet börtönbe? OVÁLIS fejemből származó gondolatok még mindig AKTUÁLIS erővel előre nyomulnak, akár nyomtalan utakon is?
Equilibrium
Még a vízipisztoly sem való ennek a kezébe!
Meine Ehre heisst Treue
Ennek az embernek legfeljebb háztartást kellene vezetni.
DogAdventures
"Magam sem tudom megfogalmazni, hol kezdődik a bűn és a bűnös. De hogy nem mindig ott, ahol az igazságszolgáltatás kimondja, az biztos."
Stohl András
Levrone
"A színész azonban már egy hónapja hivatalosan büntetlen előéletű, kiadható számára a tiszta erkölcsi bizonyítvány, így lehet lőfegyvere."

Ez igaz? Ilyen létezik? Komolyan kérdezem, nem vagyok jártas a jogban. Ha valaki még sitten is volt jogerős ítélet miatt, akkor hogy lehet hivatalosan büntetlen előéletű?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél