Csütörtökön akar sajtótájékoztatót tartani Czeizel Endre, amihez a Blikk információi szerint több orvos megfeszített munkája szükséges.

A genetikus szeretné méltóképp megkoronázni az életművét, és mindenképp ott akar lenni a nagy eseményen, ahol „az elmúlt 25 év legnagyobb közegészségügyi felfedezéséről" beszélne, ami leginkább az édesanyákat érinti majd – írja a Blikk.

Czeizel Endre ugyanis újra kórházba került, és kemoterápiás kezelésnek vetik alá, miután ismét megtámadta a szervezetét a rák. A lap úgy tudja, valószínűleg vért kap majd és talán szteroidokat is, hogy elhagyhassa a kórházat. Sajnos a professzor a leukémia egyik legagresszívebb fajtájában szenved.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
@human: Láttam a riportot.Ő valóban az egész életét tanult hívatásának szentelte! Én többször részt vettem lányának az előadásain, ő is-édesapjához hasonlóan- feladatához lekötelezett szakember, a korai fejlesztés területén! Milyen érdekes, hogy a sokak által elítélt ATV csatornáján szólalnak meg különböző politikai beállítottságú, más-más foglalkozású, de a hazáért és emberekért tenni akaró értékes emberek...Érdemes ezt a negatív véleményt a fideszes szemellenzős szavazóknak mielőbb átgondolni. Sorozatosan ezekkel a riportokkal teszik méltóvá a közülünk eltávozókra való emlékezést.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
Nem akarok nagy szavakat használni, de olyan jó érzés, hogy van nekünk egy Szentgyörgyi Albertünk és egy Czeizel Endrénk. Bár a kettőjük kutatási területe eltérő, de az eredményeik világhírüek.
nemkati
Czeizel csodálatos ember, az élete, a munkája csupa jót adott az emberiségnek, és például szolgálhat. Ahogy az életéért küzd és a halált fogadja, az is példa értékű. Minden tiszteletem az övé, és kívánok neki minél kevesebb szenvedést.
Retro Berta
@KERKA: és mindkettőjükre jellemző a szerénység!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.