Luxemburg — Kimenekíti a pénzét az országból Gáspár Győző (42)? A showman, akinek jelentős adótartozása van, Luxemburgban nyitott ruhaüzletet, ahová egyelőre nem ér el a magyar adóhatóság keze.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@magyarbakancs: Van ennek a díszpintynek némely felfüggesztettje. a bííróság tán szólhatna , hogy ugyan szíveskedjen letölteni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@perfekt: Ugye?:-)) De hamarabb megy ő több csillagos szállodába mint én !
Jól fel van világosítva ő a kiskapukról , hogy esne a fejére már a kapuajtó...bár mintha megtörtént volna!
perfekt
@varrólány: Szia:sajnos--igaz.De tudjuk a Vezírrel tesóságban lenni-sosem deficites:-)
levi
Nem baj ha elviszi a pénzét, csak ne is jöjjön vissza.És vigye magával pár(száz)rokonát is.
varrólány
@perfekt: Szép napot!:-) Tényleg hogy ez nem jutott eszembe!
De biztos lesz még műsora is , mert hidd el sokan nézik mert olyan vicces, Nekem bőven elég amit reklámoznak belőle , annak se értem felét se hogy mit mond. De biztos nem veszítek sokat !:-)
silber13
@varrólány: Viszi a fenét! Nem csinál ő olyat, helyette hazudozik össze-vissza navigál. Tudja, abban a pillanatban rámásznak, mint ahogy már talán rá is másztak, és akkor nem ússzák meg felfüggesztettel. Hazudik, mint a csúti szirti víziló!
silber13
Ja? És rögvest firtatni kezdik a Rómeó és Júliára felvett pénz hollétét, amivel el kéne számolni, de azóta sem tette meg, mondván, nincs rá meg a filmre sem ideje! Nagy baj pedig Gáspárék Győzikéje, mert a dutyiban rengeteg időd lesz, hogy megvilágosodj és rájöjj arra, hová is vitte az a huncut cica a zsozsót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.