Egyre kevesebb reményt lát arra Kardos Lajos, az egy éve Soroksáron meggyilkolt Kardosné Gyurik Krisztina férje, hogy megtalálják felesége gyilkosát – írja a Bors.

A férfit két héttel ezelőtt ismét berendelték tanúként a rendőrségre, ahol négy órán keresztül hallgatták ki. Az ominózus este időpontjait egyeztették újra vele a nyomozók és az ügyész.

Kardos Lajos a Borsnak azt mondta, már-már zaklatásként éli meg, amit művelnek vele. Egy év eltelt és mint mondja, teljes bizonytalanságban él, hiszen nem tud semmit a boncjegyzőkönyvről és a helyszínelés eredményéről is. 

"Azt gondolom, a rendőrök máig az után nyomoznak, közöm lehet-e Kriszti megöléséhez, ami mélyen bánt engem. Ezek szerint ugyanis egy nem létező bérgyilkos fantomot keresnek az igazi elkövető helyett." -tette hozzá.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
amikor pénzt ajánlott a nyomravezetőnek, akkor én is gyorsan arra az álláspontra váltottam, amin a rendőrség most van. Elég jól ki lett ez találva...
ez csak férfimegérzés, nem kell hallgatni rá.
Levendula
@pbalage: Túl sok krimit nézel... Arra nem gondoltál, hogy azért faggatják a férjet, hogy rá tudják varrni a dolgot? Mert egyébként nem tudnak tettest produkálni???
pbalage
@Levendula: mondom, hogy ne hallgasson senki se rám.
A Columbot szó se róla, bírom, mikor kérdezték tőle, hogy
- Neve?
- Columbo?
- Keresztneve?
- Hadnagy.
:)
Fradigege
Addig viszik be, amíg egyszer mást mond, mint előtte, aztán gyáááááááá...vége.
Az mellékes, hogy nem lesz meg a gyilkos. Az a lényeg, hogy gyorsan fel kell mutatniuk valami eredményt vagy így, vagy úgy. Aztán majd az idő megoldja. Lenyugszanak. Vagy megtörik a férj. Ki tudja. A rendőrök mindenre képesek, mint a politikusok.
szöszmösz
Rám se hallgasson senki, de nagyon nem tetszett a gyilkosság után a férj első reakciója. Az emberek. amikor a sokk éri őket sablonokban "gondolkodnak", első reakcióik sztereotipiák, látott, vagy tanult beidegződések. A férj szerelme költői magaslatokba fogalmazódott, közölte, hogy sose találják meg a gyilkosát, azt eladta rögtön a nyilatkozata közlés jogát. Ezek után nincs jó véleményem róla.
Grafix69
Nem tudom igazam van-e vagy sem , de mindig a legegyszerűbb teória az igazság. Gondolom ezt a nyomozók is tudják és bár az élet nem mindig fekete vagy fehér lehetnek meglepetések is. Szerintem nem véletlenül nyaggatják a férjet ,még akkor sem ha kézzel fogható bizonyítékot nem tudnak felmutatni.Akár ki is tette bizonyára volt indíték és ebből nagyon sok következtetést le lehet vonni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.