Berki Krisztián állítólag Klapka Györgytől vásárolt egy aranytömböt, lánya májusi keresztelőjére. Ennek a számláját kereste most az üzletembernél a NAV – írja a Blikk.

Klapka azonban kénytelen volt bevallani: kamu volt az aranytömb, ahogy a vásárlás is a szerkesztők által megrendezett sztori volt, amit ingyen, reklámcélból vállalt.

A lapnak nyilatkozó Klapka szerint a NAV-tól érkező hölgy csak erre az egy számlára volt kíváncsi. Ilyet azonban nem tudott adni, egyszerűen azért, mert hungarocellből készítették, így nem is ért 27 milliót.

"A stáb egy annyira frissen festett aranytömbbel érkezett, hogy még fogott a festék, nem lehetett hozzáérni, ezért kínáltam tálcán a vevőnek" – mondta az üzletember a Blikknek. Ennek ellenére közölték vele, hogy az ügyben még 30 napig vizsgálat folyik, addig megkérdezik Berki Krisztiánt és a TV2 szerkesztőit is.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Az lenne a sztori, ha a Horváth András dossziéja is ilyen gyors és eredményes reagálást váltott volna ki a NAV bevetési egységénél!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Klapkának tehet egy szívességet a NAV !
bundi
@szandokan: megint nem érted...nem rólad van szó...egyszerűen azt akartam mondani hogy egy bemondásra ugranak azonnal míg a másik ügyben ami kicsit nagyobb horderejű (az elmúlt 3 évben egy paksi hitel mérwtű összeg tűnhetett el ismerősök üzletfelek rokonok zsebében...) csak sumákolás maszatolás megy...
és még azt sem lehet mondani hogy a háttérben csinálnának valamit mert közben jópárszor nekifutottak oknyomozók é pár heti vagy havi munkával csak egy két termékre rákeresve több milliárdos csalásokat hoztak nyilvánosságra úgy hogy ők a nulláról indultak míg a nav és az ügyészség kezében van a teljes dosszié...
Na ezt próbáld meg elmagyarázni... A fideszesek miért sunyítanak ennyire...?
szandokan
@bundi: Ebben igazat adok neked, vannak, akiket soha nem ellenőriznek, még akkor sem , ha egyértelmű csalás áll fenn. Sok évvel ezelőtt én is láttam egy gyanús teher autót, nagy hordókat pakoltak le róla, és ott irányította őket egy rendőr is, de psssszzzz...
bundi
@szandokan: poénkodhatsz vele nyugodtan... De amíg máshonnan nem jön a pénz addig együgyüség hagyni ennyi pénzt kiröppenni az ablakon későbbiekben úgy is ki lesz vizsgálvaaz egész...vagy megtartja ütőkártyának és ezzel fog zsarolni...de ha ennyi pénz szerinted a poén kategóriába tartozik akkor lehet hogy te is érintett vagy?
bundi
@szandokan: és a hozzászólásodra...
jelentetted? nem? mert most ismerted be hogy tudtál róla...akkor ez most bűnpártolás? ami büntethető? mi lenne ha valaki feldobna?
tudod elég könnyű lekövetni valakit innen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.