A fogadási csalásokat elkövetők egyetlen futballmérkőzés befolyásolásával – forintban számolva – százmilliókat keresnek – írja a Blikk.

A lap szerdai cikkében azt írja, az elmúlt években tízmilliárdos nagyságrendű lehet az a pénz, amit az elkövetők csak Magyarországon kerestek. L. Kolos korábbi játékvezető a bíróságon azt mondta, a per kirobbanása óta minden ugyanúgy folytatódik tovább. Megdöbbentő számot mondott, ugyanis szerinte akár 3 ezer mérkőzés eredményét is manipulálhatták. 

A fogadási csalás óriási károkat okoz a magyar labdarúgásnak. Az anyagiakról nincsenek adataink, az erkölcsi veszteség azonban nagyon komoly – mondta Sipos Jenő az MLSZ sajtófőnöke és hozzátette, amint gyanú merül fel a csalásra, azonnal felveszik a kapcsolatot a hatóságokkal.

Kis befektetéssel vagyonokat lehet kaszálni. A hazai találkozókat 1-2 millió forinttal is befolyásolhatják, s az összecsapásokat illegális, többségében ázsiai fogadóirodáknál busás haszonnal játsszák meg. A nyeremény egy részét aztán a felvétele után visszautalják Ázsiából.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Abból épülnek az üres stadionok...
Kiforditom, beforditom, mégis bunda a bunda !!!
Ki lett ez találva ezer éve , a simlisek birodalmában
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
Kötelet nekik és földet rájuk! Mikor jutunk végre el erre a szintre???
Fradigege
A zsírmore nem tesz ez ellen semmit. Valami érdekeltsége neki is van benne. A Pancho arénába is belevándorolt néhány ilyen mutyi pénz. Tavaly leixeltek a Győrrel, az MTK-val. Megverték a Fradit. a Pécset, de egy Mezőkövesdtől kikaptak. Volt ott mutyi rendesen.
Desischado
Magyarország= Mutyisztán. Ez szégyen ránk nézve!
human
Arra gondoltatok már, hogy vajon miért Vajna kapta a kaszinókat, 7 milliárdos éves állami támogatással?
Tegyük fel, hogy bemegy egy fideszes, kortyolgatja a pezsgőt és érdekes mód végig nyer. De az is lehet, hogy még csak ennyi sem kell hozzá. Egyszerűen csak lepapírozzák, hogy nyert X millió Ft-ot és máris legálisan gyarapodott a vagyona. És így szépe megszületik az Orbán által annyira vágyott anyagi függetlenségben élő politikai elit.
mate03
@human: Tudod úgy van ez,hogyha a kormány mutyizik,akkor én miért ne!Menj el egy fogorvoshoz azzal kezdi ,hogy kérek e számlát? A fodrász a gáz szerelő,vagy bár melyik kis iparos,ugyan ezzel a szöveggel kezdi! Mutyi országban élünk!
human
@mate03: Csak akiket felsoroltál azok adnak is valamit cserébe, szolgáltatnak. Én meg arról írtam mikor csak úgy osztják a milliókat. Itt már nincs ellenszolgáltatás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.