Rékasi Eszter képviselőnek jelöltette magát a II. kerületben a demokratikus és liberális nézeteket valló Együtt PM színeiben.

Az Együtt szóvivője a Blikkel közölte, hogy noha Rékasi Eszter a szülei árnyékából kilépve, saját véleménnyel rendelkező képviselő kíván lenni, egyelőre nem nyilatkozik a sajtónak. 

Détár Enikő korábban már beszélt lánya politikai szerepvállalásáról az Origónak. Mint mondta, a lánya kitűnően énekel és táncol, mégsem akarta szüleit követni a színészi pályán, de nagyon büszke Eszter közéleti szerepvállalására és politikai elveinek felvállalására egyaránt.

Eszter 18 éves korában azt kérte, velünk összefüggésben ne merüljön fel az ő neve, a mi oldalunkon ne tűnjön fel. Lányomnak a kérését tiszteletben tartom, ezért nem kommentálom a karrierjét – mondta diplomatikusan Rékasi.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Kamcsatka: A konzervativizmust ma Magyarországon leginkább a májas konzerv képviseli.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Rékasi még ott entelektüeleskedett a Wass Albert verseken. Van is egy filmje. A lány pedig liberál lett? Karcsi, ezt elszúrtad. Tönkre tettétek a gyereket.
Desischado
Legalább nem a fidesz és a jobbik szineiben indul.
DAKOTAVERRRŐ
Hát elég csufi baba,nem csodállom,hogy politusnak megy,ott lehet hazudni,és nem kell dolgozni!Ma már minden cigány és fél cigány politikusnak megy,hazudnak már alapból,meló semmi,nézd meg a kormányt 90 %-a cigány,minden pártban,a legtöbb a Vona cigó pártjában van,aki nem hiszi járjon utánna!
amaramaistanna
Ne kezdjünk már az apával foglalkozni.Nem ugyanaz a nézetük.
Fradigege
Valami nem kóser Esztike nézésében. Valahogy nem az igazi. Egy kicsit hullarabló és sorozat gyilkos keveréke. Anyja deprsszióját örökölte vagy mindig állt otthon a kés a levegőben? Nem vagyok nyugodt, ha ránézek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.