Gáspár Győző tévéből ismert, salgótarjáni luxusvilláját akarta megvásárolni Zuschlag János. És bár az üzletből nem lett semmi, a két férfi a Bors szerint közös vállalkozást indít. Éttermük lesz.

Győzike szebb napokat látott luxusotthonában mára szinte egy árva bútor sem maradt, a ház falai repedeznek, hullik a vakolat, a kerítést rozsda rágja, arról nem is beszélve, hogy Gáspárék rosszakarói a kerítés tövében végezték kis- és nagydolgukat.

Amikor meghallotta, hogy Zuschlag János, akinek elméletileg az összes vagyonát elkobozták, szemet vetett az épületre, az eredetileg 49 milliós árat megemelte 76 millióra – olvasható a Borsban.

Végül arra jutottak, hogy a lerobbant házban inkább közösen indítanak egy éttermet, noha a 2 Zsivány név inkább médiahackre utal.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Pont egy pénzmosodát, vagy éttermet, vagy mi fenét nyitnának.
mariaberta
@bretagne: Nem tudod? Lángost fognak sütni.
bretagne
@mariaberta: Nem hiszem. Az túl egyszerű lenne. Semmi zsiványság nincs benne. Ha még zenészek lennének, akkor menne a Tolvajszarka nyitány.
qxy
@ziziplanet: de azért ütős mert mind a kettő akkora bunkó hogy ütni lehet vele.?
human
Hacsak nem lángossütödét akarnak nyitni, akkor nem értem szegény szusinak honnan lett hirtelen pénze. Talán a fergeteges könyvéből?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.