A 15 éves Egri Annamária tavaly tavasszal halt meg, miután egy buliban gyógyszereket kevertek az italába.

Az áldozat édesanyja a Blikknek nyilatkozott és elmondta,hét óra tájban lefeküdtekk, a lányok is ledőltek, de aztán néhány férfi kicsalogatta őket, hogy menjenek együtt bulizni az egyik itteni házba. Éjfél körül vették észre, hogy nincsenek az ágyukban.

Miután qzok közül a fiúk közül, akikkel elmentek bulizni a lányok, az egyik azzal rohant hozzájuk, hogy a lány nem mozdul, az anya az egyik fiát az ügyeletre küldte, ő maga pedig a házhoz rohant.

"Annamária a földön feküdt: fel volt húzva a pulóvere, az egyik melle kint volt a melltartóból. Nővérének, Ibolyának le volt húzva a nadrágja. Az asztalon láttam egy hatalmas üveget, amiben szinte nem is bor volt már, hiszen hófehér volt a folyadék, körülötte pedig mindent beborított valami fehér por" – emlékezett vissza az anyuka, aki csak annyit kér, bűnhődjön meg, aki megölte a lányát.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
@csa-csa: Az ő "kultúrájukban" ez nem büntetendő, ahogyan a lopás sem. Mondá" egyszer egy bíró.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@varrólány: ma, 18:30
Szerencsés lehetett az a lány, amelyiknek volt idősebb fiútestvére.
varrólány
@tivoli: Bingó, és van !:-))
De persze nem voltunk mindig egy helyen de idővel kialakul az óvatosság és a "női megérzés"!:-)
KERKA
@tivoli: Ja, így már értem. Én is két lányt neveltem, így jobban átlátom a helyzetet. Tudod, éppen 15 éves korban olyan lázadók a gyerekek, hogy nem kell nekik a szentbeszéd, tiltakoznak minden szülői intelemre. Aztán később, ha benő a fejük lágya, akkor már igazat adnak és elfogadják amit a szülő mond.
De itt más a családi helyzet, ha jól megnézed a családi fényképet. Azt hiszem, ennek a szerencsétlenül járt lánynak hiába is beszélt volna az anyja. Akkor is elment volna a buliba.
tivoli
@KERKA: ma, 21:17
Azt hiszem, minden családnak leginkább csak szerencséje, hogy lányaik viszonylag baj nélkül ússzák meg a tinédzser kort. Annyi a kísértés, s ha 20-ból 19x ellenáll, 1x nem, már kész a baj, és persze a szülök sem lehetnek mindig ott, hogy megvédjék őket.
tivoli
Most találtam ezt a nem olyan nagyon régi cikket, Talán érdemes volna összevetni a rendőrségi videók elleni tiltakozók véleményével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.