És hát ettől ájul el minden nő. A megszelídített rosszfiút, a befogott alfahímet mutogatják minden egyes reggel - a megvalósult álmot, amely szocializációnk révén mindegyikünk vágyai között motoszkál. Mert miről is szól minden egyes romantikus film és lányregény? Mit olvastunk anno, amikor a Denise, Júlia és Romana köteteit bújtuk zseblámpával a paplan alatt? Milyen volt Rhett Butler az Elfújta a Szélben? Milyenek a történet elején még bunkó, sértegető macsó férfihősök, amelyek a szirupos könyv/film végére ellágyulnak a nők hatására és kenyérre lehet őket kenni?

Feltöltő: ramengirl70
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
Ki nem állhatom az ilyen tipusu férfit, mint a Berki, utálom a nyálas jeleneteket a rózsaszállal, meg az üveg pezsgővel. Nem olvastam a takaró alatt júlia könyveket, mert azok egy hazug-nyálas történetek, mint a délamerikai szappanfilmek.
A férfi legyen arányos testalkatu, természetes, őszinte, udvarias, kifejezetten zavarna a túlzott költekezése.
Senara
Lányok csak a szemét nézzétek , fura tekintet valamire utal .
karma1
Vegulis a remalom is egy alomfajta... Nekem inkabb ez jonne be a lo fejerol... (Egyebkent sem csipem a kopaszra nyirt fazonokat...)
tivoli
@X-ray: ma, 04:23
Azért szó se róla, Liptai jó csaj!
Berki meg nem az esetem. :-))
KERKA
@karma1: Nem minden nő ugrik a pénzes fazonokra. Persze vannak ilyenek akik erre utaznak. Különösebben nem zavar, hogy kopasz valaki, bár az én korosztályom megszokta a hosszú hajú pasikat.:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.