Budapest – Nemcsak a szélhámos vállalkozók, kamucégek, bajba került vállalkozások szerepelnek az adóhatóság feketelistáján, hanem önkormányzatok is szerte az országból. Összesen huszonkét település áll végrehajtási eljárás alatt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyilvántartása szerint, köztük három fővárosi kerületi önkormányzat is. A legtöbb önkormányzat a Blikktől értesült arról, hogy végrehajtás fenyegeti az adóhatóság részéről. Sok helyen teljesen elképzelhetetlennek tartották ezt, mondván, nem is tudnak semmiféle tartozásról.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Majd megy Viktorka országjáró megmentö programmal és teletömött zsebekkel, aztán
kifizeti az önkormányzatok által lenyult adósságot ( Mezökövesd, Nyirség, Hódmezövásárhely, Sopron és a többi fideszes település...)
Desischado
A nav nem köteles az adóst figyelmeztetni! Derült ki a cikkből. Micsoda szemétség! Fogadok, fideszes városok nincsenek az adós listán!
Bástya Elvtárs
Ott még nem a mi emberünk a polgi?! Megpróbáljuk befeketíteni! Október 12-én már nem lesz gond vele!!!
kukac50
Rogán, Szíjártó Mészáros Lőrinc,Zsiga Marcell, Rubovszky mikor kerül fel a NAV listájára?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.